Politic

Încă un consilier local teleormănean incompatibil

Ioan DUMITRESCU

Fără să cunoască legea, sau fără să ţină cont de ea, încă un consilier local teleormănean a fost declarat de Agenţia Naţională de Integritate în ingrata postură de incompatibilitate; este vorba despre Ene Eugeniu, consilier local în Consiliul local al comunei Balaci. Acesta, pe perioada mandatului său de consilier, a fost şi administratorul Societăţii Comerciale AGRENE COM SRL. Mai mult decât atât, societatea comercială a încheiat un contract de prestări servicii cu Primăria din Balaci, primăria plătind către respectiva societate suma de 6.000 lei.

Acum, consilierul Ene Eugeniu ar trebui să părăsească funcţia de ales, iar pentru postul vacantat ar trebui să vină următorul pe listă.

One Comment

  1. Daca tot amintiti de incompatibili din astea „marunti” poate mai investigati si ne mai informati ce se intampla cu marii incompatibili,ma refer la primarii care la un momentdat ii publicati cu mare fast!Observand pe teren cum s-ar zice, nu s-a schimbat nimic,ce parere aveti? Ramanem doar la stadiul anunturilor? Dumneavoastra care se zice ca sunteti a patra putere in stat si acesta este adevarul, nu faceti nimic in acest sens?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.