Eveniment

Încă un accident la intersecţia dintre Buzescu şi Mavrodin, pe şoseaua ocolitoare a Alexandriei

Un alt accident de circulaţie, destul de grav, având în vedere starea autoturismelor implicate în coliziune, dar şi numărul victimelor, s-a petrecut duminică de dimineaţă pe şoseaua ocolitoare a Alexandriei, la intersecţia dintre Buzescu spre Mavrodin.

Implicate în accident au fost două autoturisme, un Logan aparţinând unei firme de pază din Alexandria şi un Renault cu numere de înmatriculare bulgăreşti, cele două maşini izbindu-se violent. Impactul avut loc, se pare, din cauza faptului că unul dintre şoferi nu a oprit la Stop.

Din primele cercetări a reieşit că cel care nu a respectat indicatorul care anunţa că trebuie să acorde prioritate a fost şoferul Loganului, maşina acestuia fiind izbită violent de Renault-ul aflat pe drumul cu prioritate. În urma impactului au rezultat trei victime, şoferul Loganului care a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a SJU Alexandria cu o ambulanţă, dar conştient şi alte două victime aflate în maşina înmatriculată în Bulgaria, respectiv un minor care a fost transportat la spital de un echipaj SMURD şi un adult, care a refuzat transportul la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. De remarcat este că, în intersecţia cu pricina, au avut loc într-o lună în jur de 20 de accidente, aspect care ar trebui să dea de gândit…(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.