Eveniment

Încă trei teleormăneni confirmați cu COVID-19

Trei cazuri de COVID-19 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în utimele 24 de ore, numărul total al cazurilor de infecție cu noul coronavirus ajungând la 109, potrivit raportării de miercuri a Grupului de Comunicare Strategică.

La nivel național, până pe data de 13 mai, au fost confirmate 16.002 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, 224 de cazuri noi fiind confirmate numai în ultimele 24 de ore.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că, până miercuri, 13 mai, dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.961 au fost declarate vindecate și externate. Alte 1.016 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat după ce au contractat virusul, între acestea și șapte din Teleorman.

Pe de altă parte, potrivit datelor făcute publice, până în prezent, la nivel național, au fost prelucrate 277.804 de teste.

Pentru Teleorman, cea mai recentă raportare în ceea ce privește numărul de probe lucrate a fost făcută marți, 123 mai, iar datele transmise de autorități arată că, până la data menționată, 1.008 probe au fost lucrate la nivelul județului, pentru peste 800 de persoane.

One Comment

  1. In ALEXANDRIA PE STR BUCURESTI SUNT CAZURI DE CORONAVIRUS DAR IMBECILII ASTIA NU SPUN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.