Politic

Încă trei primari democrat-liberali susţin PSD

PSDIoan DUMITRESCU

Miercuri, 25.06.2014, la sediul Organizaţiei Judeţene Teleorman a Partidului Social Democrat, în prezenţa primarilor Victor Drăguşin – Alexandria, Petre Pârvu – Zimnicea, Nicolae Bădănoiu – Videle, preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea a prezentat încă trei primari, care, chiar dacă nu sunt înscrişi în PSD, susţin partidul şi sunt susţinuţi de social-democraţi. Toţi cei trei primari au fost aleşi în anul 2012 pe listele Partidului Democrat Liberal.

Este vorba despre Măgereanu Ioana, primarul comunei Ştorobăneasa, Moise Alexandru, primarul localităţii Stejaru, şi Briceag Stan, primarul comunei Răzmireşti. Adrian Ionuţ Gâdea a reiterat ideea că Partidul Social Democrat este un partid deschis tuturor celor care doresc să i se alăture. Totodată, a mai spus că PSD-ul este o echipă unită, iar despre cei trei primari a declarat că aceştia ştiu bine administraţie, şi vor să pună interesele cetăţenilor deasupra intereselor de partid. Cei trei primari sunt bineveniţi, vor să facă treabă în interesul cetăţenilor, şi vor avea tot sprijinul Consiliului Judeţean Teleorman şi al Partidului Social Democrat. Adrian Ionuţ Gâdea a mai spus că cei trei primari s-au consultat în prealabil cu cetăţenii localităţilor lor înainte de a face respectivul pas de trecere la PSD, iar locuitorii comunelor lor au agreat mişcarea respectivă. Adrian Gâdea a mai spus că în momentul de faţă Partidul Social Democrat are 53 de primari în judeţul Teleorman şi urmează şi alţi primari să opteşe pentru PSD.

La rândul său, Măgereanu Ioana, primarul comunei Ştorobăneasa, a declarat că a trecut de la PDL la PSD „pentru că această minunată echipă a fost alături de noi. La noi în comună au fost inundaţii în acest an, şi preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Adrian Ionuţ Gâdea ne-a ajutat, iar vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea a fost alături de noi, a venit la noi în localitate şi a contribuit la un proiect de mari investiţii, respectiv la eliberarea unor fonduri pentru construirea unui dig de protecţie”.

Primarul Moise Alexandru din comuna Stejaru a declarat că „susţine PSD-ul pentru programul său. Am venit la PSD pentru locuitorii care m-au ales. Am încredere mare în preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ionuţ Gâdea, am încredere mare în vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea”

Briceag Stan, primarul comunei Răzmireşti a spus că a fost ajutat cu reabilitarea drumului judeţean care trece prin localitatea sa şi a depus mai multe proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii şi speră să primească în continuare ajutorul promis. Primarul Briceag a mai spus că la dânsul în comună de 25 de ani nu s-a realizat mai nimic, iar acum, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman şi cu sprijinul vicepremierului Liviu Nicolae Dragnea speră să aducă comuna Răzmireşti la standarde europene.

4 Comments

  1. niste traseisti ordinari

  2. Mai, speriartii din fotografie ! Unde s-a facu poza ? Ce partid e ala USD ? USD-ul a fost o alianta electorala pentru europarlamentare , care nici nu a functionat de prosti ce au fost cei care i-au dat numele. Bine ca este si Zavera pe acolo ca sa umple spatiul. In sediul ala nu mai intra nici-un om destept ca sa vada cum va faceti de ras ?

  3. stanila gh.

    DL PRIMAR BRICEAG A FOST SUSTINUT DE NITULESCU FOST PREFECT IAR ACUM A TRECUT IN BARCA LUI GADEA ,E CORECT DL NITULESCU ?AFARA CU EL DIN PDL ,ACEST PRIMAR NU ARE COLOANA VERTREBRALA,DA-TII VERDE, AVETI OM CAPABIL IN RASMIRESTI CARE A ADUS VOTURI IN 2012 PDL.

  4. vlaicu ion

    primarul din rasmiresti merge la doua capete e un mare sulfan ,spune ca nu s-a facut nimic in ultimi 25 ani in comuna el fiind vice in ultimi 10 ani. In legatura cu drumul judetean, demersul a fost facut de consilierii usl din anul 2012.demisia dl primar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.