Sport

Încă o medalie pentru CSS Turnu Măgurele – Florin Screciu a obţinut argint la “naţionalele” şcolare!

screciuSâmbătă şi duminică s-au desfăşurat pe stadionul Lia Manoliu Campionatul naţional şcolar la atletism, competiţie la care au participat sportivi legitimaţi la cluiburi sportive şcolar, licee cu program sportiv sau clase cu program sportiv din întreaga ţară. Între concurenţii probei de 400 metri garduri s-a regăsit şi alexăndreanul Florin Aurelian Screciu, sportiv legitimat la CSS Turnu Măgurele (antrenor Lucian Ogrăzeanu), care a reuşit o cursă foarte bună şi, în final s-a clasat pe un onorabil loc 2. Sportivul pregătit de Lucian Ogrăzeanu, aflat în primul an ca junior I, se află la prima medalie după doi ani de pauză, perioadă în care accidentările l-au ţinut departe de podium. “Este un rezultat pentru care sunt foarte mulţumit, Florin revine după doi ani de pauză, cu această medalie de argint, într-o probă foarte dificilă şi cred că este foarte important pentru el că a reuşit acum să urce pe podium”, a spus antrenorul Ogrăzeanu, care a fost completat de Florin Screciu: “Mă bucur pentru această medalie, este rezultatul muncii de la antrenamente, antrenorul m-a ajutat foarte mult şi m-a făcut să depăşesc acea perioadă în care nu mai obţinusem nici o medalie”.

Podiumul campionatului naţional css/lps în proba de 400 mg, a arătat astfel: 1. Vlad Dulcescu (LPS Focşani, 54.84), 2. Florin Screciu (CSS Turnu Măgurele, 57.82), 3. Vlad Pârv (LPS Cluj Napoca, 58.33).

În cadrul Campionatelor naţionale şcolare de atletism, CSS Turnu Măgurele a mai avut un sportiv care a prin un loc în finală, Bogdan Mâţ – aruncarea suliţei, însă acesta s-a clasat în afara podiumului (locul 6), suferind şi o accidentare la braţ.

“Atletismul teleormănean avea nevoie de un rezultat precum această medalie de argint a lui Florin Screciu, este momentul să arătăm că acest sport poate face în continuare performanţe, însă este nevoie de muncă şi de răbdare cu sportivii care au calităţi reale!” – Lucian Ogrăzeanu, antrenor atletism CSS Turnu Măgurele

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.