Eveniment

Încă o lună de arest preventiv pentru Nicu Cristea, bărbatul acuzat de uciderea Elizei Dragne

După cinci luni de arest preventiv Nicu Cristea, bărbatul din Calomfireşti acuzat de uciderea tinerei de 30 de ani Eliza Dragnea, a mai primit alte 30 de zile de arest, tot preventiv.

Tribunalul Teleorman a admis cererea Parchetului de pe lângã Tribunalul Teleorman şi a dispus “prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Cristea Nicu-Alin, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.04.2015 şi până la 24.05.2015, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 21.04.2015.

Nicu Cristea a fost arestat preventiv în noiembrie 2014, acesta fiind acuzat de agresarea tinerei Eliza Dragne din Alexandria, care ulterior a sfârşit tragic, după ce a fost bătută, agresată şi abandonată pe un câmp din aproapierea oraşului. Eliza Dragne a fost găsită în noiembrie, abandonată la marginea unui câmp de lângă Alexandria, asta pentru că s-a târât cu ultimele puteri până la marginea şoselei unde a fost găsită de un şofer care a alertat poliţia. Fata avea un şnur de la hanorac strâns în jurul gâtului şi era plină de răni. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital şi în ciuda tuturor eforturilor medicilor de a o salva, a murit, nu înainte de a rosti numele celui care i-a curmat viaţa.

În ciuda faptului că au fost adunate probe destule care îl indică pe Nicu Cristea ca fiind autorul faptei, sentinţa întârzie. Imposibil de combătut este proba ADN, care nu pare a fi însă suficientă. Potrivit rezultatelor de laborator, pe şnurul cu care Eliza a fost strangulată s-a găsit ADN-ul lui Nicu Cristea, ca de altfel şi probe biologice ale victimei (sânge) pe hanoracul purtat de Nicu Cristea în acea seară. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.