Sport

Încă o etapă intermediară – HC Teleorman Alexandria îşi joacă obiectivul sezonului!

După pauza ide trei săptămâni, impusă de federaţie, Handbal Teleorman Alexandria a revenit cu evoluţii tot mai sigure, care confirmă trendul ascendent al echipei. Victoria de la Buzău, completată de primul succes acasă (cu Botoşani) şi evoluţia bună de la Călăraşi, sunt dovada că alexăndrenii sunt pe un drum ascendent, iar echipa speră sîă atingă obiectivul propus, o clasare pe locurile 1-7 în acest sezon. Pentru a reuşi acest lucru, handbaliştii pregătiţi de Toma Constantin trebuie să învingă în jocul de joi, 28 noiembrie,  pe ploieştenii de la CSM şi îşi pot asigura, în mare măsură, obiectivul propus.

Astăzi după-amiază, Handbal Teleorman Alexandria joacă din nou pe teren propriu, de această dată contra unei echipe cu veleităţi de primă ligă, CSM Călăraşi, formaţie retrogradată în vara anului trecut. Cele două echipe se află pe locurile 4 (oaspeţii, cu 21 de puncte acumulate) şi 6 (gazdele, cu 15 puncte acumulate), iar jocul dintre acestea se anunţă unul foarte echilibrat. Deşi oaspeţii au de partea lor experienţa jucătorilor şi forţa lotului, alexăndrenii speră să continue seria rezultatelor pozitive, să confirme că sunt în creştere de formă şi pot obţine al doilea succes pe teren propriu din acest sezon. “Vrem să arătăm că suntem pe un drum acsendent, vrem să confirmăm, prin evoluţiile noastre, iar publicul care vine la sală să fie mândru de noi!”, a fost mesajul antrenorului Toma Constantin înaintea acestui meci cu echipa prahoveană.

Jocul Handbal Teleorman Alexandria – CSM Ploieşti se va disputa joi, 28 noiembrie, de la ora 16.00, la Sala sporturilor, şi va fi arbitrat de cuplul Vlad/Velişca – BZ.

Programul celorlalte jocuri ale etapei a 11-a în seria A, Divizia A de handbal masculin este următorul:

– (14.00) Universitatea Galaţi – HCM Câmpina (Oprea/Stanciu – IL);

– (14.30) HC Universitas Iaşi – Universitatea Târgovişte (Toma/Popa – BR);

– (27.11, 14.00) Politehnica Ştiinţa Iaşi – LPS Piatra Neamţ (Basso/Tofan – GL).

– (18.30) CSM Focşani – Ştiinţa Mun. II Bacău (Blas/Ghiorghişor – B);

– (18.00) HC Vaslui – CSM Calarasi (Stark/Stefan – B); obs. Belu Horatiu;

– HC Buzau – HCM Botosani (Gall/Savu – HR).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.