Politic

Încă doi primari PDL trec la PSD

Ioan DUMITRESCU

Preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea, împreună cu Nicolae Zavera, cu europarlamentarul Viorica Dăncilă, cu senatorii Timotei Stuparu şi Florinel Dumitrescu, cu deputatul Valentin Boboc, cărora li s-au alăturat primarii Cristian Duică, Nicolae Bădănoiu şi Petrică Pârvu, au ţinut o conferinţă de presă la sediul Organizaţiei judeţene PSD Teleorman. Adrian Ionuţ Gâdea a anunţat că încă doi primari care au câştigat alegerile în 2012 pe listele PDL-ului, au trecut la Partidul Social Democrat. Este vorba despre primarii Iulian Lincă din comuna Crângeni şi de primarul Florentin Burcea din localitatea Bujoreni. În felul acesta numărul primăriilor social-democrate se ridică la 51 în judeţul. Despre cei doi primari, care sunt la primul lor mandat fiecare, Adrian Ionuţ Gâdea a spus că sunt bineveniţi şi vor face parte în continuare din familia social-democraţilor, alături de ceilalţi trei plus trei primari care au trecut în ultimul timp la PSD. Preşedintele Gâdea a precizat faptul că nu s-a făcut nici un fel de presiune asupra celor doi primari pentru a trece la PSD.

Primarul Iulian Lincă din comuna Crângeni are în localitatea pe care o păstoreşte 13 consilieri locali, din care 6 de la PSD, 6 de la PDL şi unul de la PPDD. Primarul se află la primul său mandat şi a declarat că s-a alăturat familiei politice a social-democraţilor fiindcă în cei doi ani de mandat a avut o foarte bună colaborare cu preşedintele Consiliului judeţean Teleorman Adrian Ionuţ Gâdea, cu vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea, ambii ajutându-l în rezolvarea tuturor problemelor cu care s-a confruntat comuna Crângeni. Iulian Lincă a mai spus că a făcut respectivul pas, de trecere la PSD, după ce s-a consultat şi cu locuitorii comunei care au aprobat respectivul demers. În ce priveşte faptul că a câştigat primăria în urmă cu doi ani pe listele democrat-liberalilor, acesta susţine astăzi că PDL-ul a fost ca o piatră de moară agăţată de gâtul său.

Florentin Burcea, primarul comunei Bujoreni, a declarat faptul că de când păstoreşte comuna, în permanenţă a primit sprijin de la PSD, cu care acum vrea să facă o echipă puternică. S-a înregimentat la social-democraţi sperând să mărească şansele de realizare a problemelor şi obiectivelor pe care şi le-a propus pentru comună iar pasul de trecere la PSD l-a făcut după ce s-a consultat cu locuitorii comunei care l-au îndemnat să facă acest lucru, primarul menţionând faptul că pentru dânsul primează interesul cetăţenilor din comuna sa.

În altă ordine de idei, preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea a menţionat faptul că pe data de 29 iulie urmează să aibă loc Consiliul Naţional al Partidului Social Democrat, la care urmează ca preşedintele Victor Ponta să îşi anunţe candidatura la preşedinţia ţării, urmând ca la congresul PSD-ului din septembrie să se valideze respectiva candidatură.

3 Comments

  1. Pe cine cumparam iefin tot asa de ieftin ne va vinde.
    Domnule Gadea sunteti …credul!

  2. observator

    Asta este.Iti place nu-ti place faptele de indeamna sa te reevaluiezi.Acesta este meritul social democratilor. Se aseamana cumva situatiei de dinainte de 89,doi pasi ianainte,unul inapoi,adica vreau sa zic ca astea mai arunca ceva „firimituri”si amaratilor, ba unele chiar consistente.Cum ar fi renovarea spitalului judetean,indiguirea unor rauri, modernizari de drumuri si sosele,suficient sa ia fata cetatenilor, ca sa nu vada si ce fac pentru ei cei care sunt la putere!Ca de, chiar daca doctrina este socialista,socitatea este capitalista si ei cei de la putere trebuie sa tina trendul acesteia!

  3. De ce nu au candidat din partea psd in 2012? Ce fel de cetateni sunt cnsultati? Maine trec la altii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.