Sport

În urma verdictului CNSL – “Cred că Federaţia s-a spălat pe mâini, vom vedea dacă facem recurs!” – Bogdan Ciobanu

B ciobanuDespre verdictul mult-aşteptat în litigiul dintre FCM Alexandria vs. AJF Teleorman şi Sporting Turnu Măgurele, privind dreptul de participare în Liga a 4-a a echipei turnene, implicit participarea în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, se ştie faptul că a sosit în data de 23 iunie (marţi după-amiază). Curios în acest caz este faptul că amânarea răspunsului şi tergiversarea nejustificată a unui punct de vedere al Comisiei naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF este alimentată şi mai mult de două lucruri; în primul rând, faptul că deşi s-a pronunţat pe 18 iunie (joi, acum o săptămână), răspunsul a ajuns la părţile interesate la cinci zile distanţă, iar în al doilea rând este curios că nu s-a precizat motivarea prin care s-a declinat competenţa către Comisia de disciplină a AJF Teleorman.

Referitor la verdictul anunţat de CNSL cu privire la cererea făcută de clubul FCM, preşedintele acestuia a ţinut să-şi exprime nedumerirea vizavi de răspunsul primit, mai ales că problema de fond, dreptul de participare în campionatul Ligii a 4-a pentru Sporting Turnu Măgurele, respectiv validarea cesiunii la care se face referire, nu este lămurită.

«Am aflat şi noi ieri de verdictul dat de CNSL şi consider că federaţia s-a cam spălat pe mâini din punct de vedere al regulamentului şi a aruncat cazul către AJF Teleorman, vom vedea ce motivaţie au pus cei din comisie faţă de cererea noastră şi în funcţie de aceasta vom vedea ce vom face mai departe. Sincer, nu mă aşteptam la răspunsul ăsta, mă aşteptam la un răspuns concret, ori pozitiv, ori negativ, nicidecum la cest răspuns, primit abia ieri, deşi puteau să-l transmită până pe 18 iunie. Vom vedea, în funcţie de motivarea comisiei, dacă vom face recurs», a spus preşedintele clubului FCM Alexandria, Bogdan Ciobanu.

Din punct de vedere al oficialului de la FCM Alexandria, motivaţia în baza căreia CNSL a decis trimiterea spre soluţionare a litigiului către Comisia de disciplină a AJF Teleorman este importantă în privinţa strategiei clubului în această privinţă, dacă va continua sau nu demersul început. Totuşi, în opinia lui Bogdan Ciobanu, “rămân la părerea că acea cesiune contravine regulamentelor FRF, că se face referire la promovare directă din Liga a 6-a în Liga a 4-a şi că nu este nortmal acest lucru. Însă, AJF-ul ţine să facă regulamente proprii când este vorba de sistemul promovare-retrogradare, dar când trebuie să introducă prevederi legate de renta viageră a preşedintelui, spune că trebuie să o adoptăm în Statut, că ne cere Federaţia acest lucru! Sau să impunem anumite cerinţe la nivel de AJF precum cele de la federaţie, pentru un nivel de care spunem apoi că este unul amator”.

B.Pană

One Comment

  1. valea oltului

    ba cioban(ule)papagule tu chiar nu vezi ca esti prost cu duhul, chiar nu iti este rusine, ce recurs sa faci ? fa ba impotriva ta ca esti un incompetent, dute ba la tine la gunoi ca acolo esti priceput, lasa fotbalul la altii care se pricep. oamenii corecti din alexandria trebuie sa iasa in strada si sa ceara sa fii dat afara pentru miliardele cheltuite degeaba. primarul dragusin trebuie sa ia atitudine fata de cheltuiala de la fcm.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.