Eveniment

În urma unei altercaţii, a ajuns la spital cu fractură de mandibulă

bataieÎn noaptea de Înviere, pe lângă smerenia de care au dat dovadă unii teleormăneni, alţii au ales să chefuiască şi să bea peste măsură, iar alţii s-au luat la bătaie.

Un incident de acest gen s-a petrecut sâmbătă spre duminică, la orele 04.00, în zona blocurilor 100, din Alexandria, unde a avut loc o bătaie între un grup de tineri, în urma scandalului unul dintre ei fiind rănit destul de grav încât a avut nevoie nu numai de îngrijiri medicale, ci şi de spitalizare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea, în urma altercaţiei dintre un grup de tineri, un bărbat de 27 de ani a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Alexandria, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă, fiindu-i pus diagnosticul de fractură de mandibulă şi trimis ulterior la un spital din Bucureşti.

Tânărul, deşi destul de grav bătut, este în afara oricărui pericol, după cum preciza Adrian Ilicea, este conştient, ba chiar a stat de vorbă cu anchetatorii chiar înainte de a fi transportat la Bucureşti. În cauză poliţiştii teleormăneni continuă cercetările, fiind întocmit totodată şi un dosar penal. (C.P.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.