Politic

În timp ce alte partide își lansează candidații, PSD se mai gândește la varianta pentru președinția Consiliului Județean

Social-democrații din județ își vor desemna, oficial, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, “săptămâna viitoare”, a declarat președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea. Conducerea PSD a tot amânat desemnarea unui candidat pentru a intra în cursa oficială pentru șefia Consiliului Județean, după ce la începutul anului părea că președintele partidului, Adrian Gâdea va fi candidatul social-democraților. Informația potrivit căreia liderul PSD Teleorman va fi cel care va candida din partea partidului a fost făcută publică chiar de acesta, în cadrul unei conferințe de presă de la finalul Conferinței Județene a partidului, de la finalul lunii ianuarie.

În prezent însă, se pare că variantele sunt două, susțin voci din interiorul partidului: Adrian Gâdea și Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean. Cu toate acestea, mai sunt unele voci care susțin că PSD ar putea furniza și o surpriză în ceea ce privește candidatul pentru șefia CJT.

Până se decid social-democrații pe cine aruncă în lupta pentru prima funcție din județ, celelalte partide își fac publice, pe rând, candidaturile pentru șefia Consiliului Județean. Atât PNL, prin Eugen Pîrvulescu, cât și ALDE, prin Samuel Calotă, vizează cea mai importantă funcție aleasă din Teleorman.

2 Comments

 1. Aveti nesimțirea să ieșiți in mass-media cu Punctajele PSD pe o săptămână?
  Primesc de la centru…Ce trebuie să spună membrii PSD despre starea de alertă, pensiile speciale, banii pentru administrațiile locale și despăgubirile pentru agricultură?

  Ne-am săturat de PSD…ne este chiar lehamite…
  De la discuţiile de zi cu zi, până la conversaţiile din mediul online, în care unii utilizatori PSD îţi dau impresia că inventează o nouă limbă, gramatica este tot mai ignorată, iar a vorbi corect parcă a devenit o calitate a celor cu adevărat instruiţi.

  Să vorbeşti şi să scrii corect în limba ta natală, să respecţi normele gramaticale, nu dezvăluie inteligenţă peste medie, nu este o modalitate de a epata prin cunoştinţele tale, ci este doar o dovadă a bunului-simţ.

  Poate veți obține un 10%…

 2. ORBservator

  PSD Teleorman a renunțat în mare măsură la promovarea pe bază de competență, iar partidul a ajuns să fie construit politic pe principii clientelare și de nepotism.
  Antiselecția a devenit un principiu de funcționare, cu efecte directe și profunde asupra calității actului de reprezentare a cetățeanului, precum și asupra imaginii publice a partidului. S-a ajuns, astfel, la golirea de sens a funcției de parlamentar și la cea mai slabă garnitură de Primari sau bugetari, din istoria PSD.
  Exemple rușinoase: Veorika- no comment, Veoleta care și-a cumpărat locul in Camera Deputaților sau Stimata Doamna “ CJ Teleorman” care beneficiază de Statul la Stat pe banii noștri).
  PSD a ajuns să fie reprezentat la nivel public/mediatic de către un grup restrâns de oameni care par că se pricep la orice subiect, din orice domeniu, chiar și la fotbal, fără sa citească!
  La PSD Teleorman responsabilitatea muncii este pasivă!
  Vedem că parlamentarii PSD sunt obsedați de banii altora. Cum văd că o persoană are succes, cum văd că cineva care muncește câștigă legal mai mulți bani, imediat vor să-i bage mâna în buzunar mai adânc. Socialiștii urăsc oamenii curajoși, oamenii independenți financiar, oamenii de succes, pentru că acei oameni nu pot fi manipulați.
  Socialiștii vor deci să penalizeze munca, succesul, îi penalizează exact pe acei oameni care au făcut eforturi personale și financiare, să facă o facultate, să se specializeze, care au stat mii de ore pentru a învăța. Atunci când trebuie să culeagă roadele muncii lor vin socialiștii să le spună că nu se poate, că trebuie taxați suplimentar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.