Social

În Teleorman s-au făcut, în primele 4 zile din martie, 406 teste COVID-19

Ministerul Sănătăţii a publicat, joi seară, date referitoare la infecția cu virusul SARS-CoV-2 și vaccinarea împotriva COVID-19, defalcat pe județe. La adresa https://data.gov.ro/dataset/transparenta-covid, există documente care, conform reprezentanților Ministerului Sănătății, se vor actualiza zilnic şi care cuprind numărul de teste COVID-19 făcute în fiecare judeţ, dar și numărul de teste rapide, rata de pozitivare pe fiecare laborator, numărul de persoane spitalizate, numărul celor externaţi vindecaţi, numărul celor reinfectaţi, precum și numărul celor decedați.

De exemplu, în ceea ce privește numărul de teste, în primele patru zile din martie, la nivelul județului Teleorman, au fost efectuate 406 teste, dinte care 117 pentru ziua de luni, 1 martie, 92 pentru ziua de marți, 2 martie, 85 pentru ziua de miercuri, 3 martie, iar alte 112 pentru joi, 4 martie, conform cifrelor furnizate de Ministerul Sănătății. În ceea ce privește testele rapide, în Teleorman au fost făcute numai trei astfel de teste, care sunt raportate pentru ziua de miercuri, 3 martie.

„Datele actualizate zilnic în acest format sunt extrase din aplicațiile Corona Forms, Alerte MS și RENV și publicate automat în format brut. Din acest motiv ele pot conține inadvertențe”, transmit reprezentanții Ministerului Sănătății.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.