Economie

În Teleorman au fost depuse 617 cereri pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, trimestrul IV 2014

În baza HG nr. 1108 din 12 decembrie 2014 privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV al anului 2014, la APIA Teleorman, au fost depuse, în perioada 17 ianuarie – 27 februarie 2015, un număr de 617 cereri pentru acciza la motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV 2014.

Potrivit APIA, în perioada următoare aceste cereri se vor introduce în aplicaţia electronică şi se vor aproba, urmând ca plata să se efectueze până la data de 30 iunie 2015, conform actului normativ.

De altfel, în baza Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachetul a) – porcine pentru realizarea angajamentelor asumate în favoarea bunăstării şi protecţiei porcinelor s-au depus deconturile trimestriale de către 3 agenţi economici, iar în baza Măsurii 215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachetul b) – păsări, pentru realizarea angajamentelor asumate în favoarea bunăstării şi protecţiei păsărilor s-au depus deconturile trimestriale de către 5 agenţi economici. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.