Politic

„În politică niciodată să nu spui niciodată” – Niţulescu şi Almăjanu, la aceeaşi masă

big_almajanu_marinIoan DUMITRESCU

Vineri, la Alexandria, se va comite o întrunire între două personaje politice despre care multă lume spunea că este imposibil să se aşeze la aceeaşi masă a negocierilor şi a armonizării paşilor politici care trebuie urmaţi în Teleorman. Astfel, deputatul Partidului Naţional Liberal din Colegiul rural Marin Almăjanu, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL-ului, se întâlneşte cu Teodor Niţulescu, preşedintele Organizaţiei Partidului Democrat Liberal Teleorman.

Cei doi au ca scop armonizarea direcţilor politice pe care intenţionează să le urmeze, în structurarea unui pol de dreapta în judeţul Teleorman, intenţionând să recoloreze politic harta judeţului, precum şi să stabilească paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale. De asemenea, se vor discuta, probabil negocia, şi variantele de lucru pentru crearea unui singur Partid Liberal care să absoarbă şi Partidul Democrat Liberal, acesta din urmă pierzându-şi identitatea chiar şi din numele viitoarei formaţiuni politice de dreapta. Se pune problema unei viitoare conduceri bicefale, cu câte un reprezentant atât din PNL, cât şi din PDL, împărţirea celorlalte funcţii de conducere din viitorul partid, precum şi calmarea unor nemulţumiri şi a unor spirite de nemulţumire din partea membrilor ambelor formaţiuni politice, fiindcă sunt şi liberali şi democrat-liberali care nu agreează respectiva construcţie viitoare.

One Comment

  1. observator

    Cat face Nitulescu sa se inscrie ca membru in PNL formatiune care se pare ca nu activat niciodata,si apoi sa solicite functia de prsedinte al PNL-ului invocand motivele acumularii unei experiente multiple si de ce nu ca membru plin al partidului?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.