Politic

În PNL, nu omul Pîrvulescu este problema, ci demersurile considerate inutile

În PNL, absența din prim-planul vieții politice a deputatului Almăjanu, președintele organizației din Teleorman a liberalilor, a creat o oarecare stare de confuzie în interiorul partidului. Astfel că, nebifarea prezenței la ședințele partidului, lucru obișnuit de altfel în condițiile în care Almăjanu este deputat în Parlamentul României, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului, și are funcție de conducere în PNL și la nivel central, fapt ce-l ține mai mult pe la București decât în municipiul reședință de județ, n-a rămas fără ecou. Și, deși era cunoscut faptul că, în absența deputatului Almăjanu, prim-vicepreședintele Pîrvulescu conducea ședințele de partid, după problemele de sănătate cu care se confruntă presedintele organizatiei, s-a trecut la preluarea oficială a atribuțiilor de către prim-vicepreşedinte.

” S-a ajuns la un consens pentru că trebuie să existe oficial cineva care să preia atribuţiile domnului preşedinte Almăjanu, până când va fi disponibil din nou, iar acest lucru s-a întâmplat nu pentru că vreau eu sau pentru că vrea altcineva, ci pentru că aşa este normal”, declara Eugen Pîrvulescu referitor la preluarea atribuțiilor, după ședința BPJ al vechiului PNL în care s-a pus în dicuție problema.

Inițitiva de preluare oficială a atribuţiilor n-a fost însă înțeleasă de toți membrii PNL, lideri județeni importanți neînțelegând oportunitatea demersului. Dar, cum liberalii au supus la vot inițiativa, iar majoritatea a decis ca Eugen Pîrvulescu să fie cel care preia în mod oficial atribuțiile președintelui PNL Teleorman în lispa deputatului Almăjanu, decizia a fost acceptată de către membrii partidului.

„Nu exista în partid o problemă cu Eugen Pîrvulescu, ci cu oportunitatea deciziei. Președintele Almăjanu a mai fost indisponibil perioade mai mari de timp, a mai avut unele probleme, dar nu s-a recurs la o preluare oficială a atribuțiilor. Cred că era clar oricum că, în lipsa domnului Almăjanu, era stabilit că Eugen Pîrvulescu este cel care conduce ședințele, așa că n-am înțeles sensul demersului. În jurul acestei probleme s-a creat discuția. Repet, nu există o problemă cu Eugen Pîrvulescu”, a declarat Adrian Savu, unul dintre liderii liberali despre care s-a zvonit că l-ar contesta pe Pîrvulescu. Așadar, nu cu omul Pîrvulescu au liberalii probleme, ci cu demersurile considerate inutile. Dar, poate că pentru Eugen Pîrvulescu era important ca un lucru cunoscut în interiorul partidului să devina și oficial. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. rozalia

    Penelistii oricum nu inteleg nimic, asa cum nici autoarea nu pricepe ca nu e frumos sa scrii la comanda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.