Eveniment

În parcarea Kaufland se fură ca-n codru

Încă de la înfiinţare, Kaufland-ul din Alexandria a devenit locul preferat pentru cumpărături, atât al locuitorilor oraşului, cât şi al celor din localităţile limitrofe, dar şi al hoţilor.

Dacă până acum auzeam de maşini sparte şi jefuite noaptea, la Kaufland aceste fapte se petrec ziua-n amiaza mare.

Un astfel de caz s-a petrecut ieri, în jurul prânzului. Mers la cumpărături, şoferul unui autovehicul s-a întors după numai un minut în parcare pentru că-şi uitase telefonul. Nu mică i-a fost mirarea când a dat nas în nas cu doi tineri care trăgeau de uşi pentru a le deschide. După un schimb de replici, cei doi au rupt-o la fugă, urmaţi de un autoturism cu numere de Anglia, iar proprietarul maşinii asupra căreia se atentase a mers la personalul ce asigură paza hypermarket-ului pentru a depune o sesizare. Dar… nu a avut cui, pentru că a fost expediat rapid pe motiv că este treaba poliţiei. Mai mult decât atât, l-au “consolat” pe om, spunându-i că nu este singurul păţit, dar nu au ce face.

Din relatările angajaţilor, putem trage concluzia că astfel de fapte sunt bine cunoscute la nivelul conducerii Kaufland şi, cu toate acestea, nu iau nici un fel de măsuri, complăcându-se în această situaţie, mulţumiţi fiind de vânzări şi de faptul că lor le este bine. Dar, cu clienţii care vă generează această stare de confort, ce faceţi, domnilor manageri? Chiar nu vă pasă?! Chiar nu puteţi lua măsuri pentru a asigura un minimum de securitate celor ce vă trec pragul? De câte ori aţi sesizat poliţia? Câte înregistrări video aţi depus la poliţie? Pentru că tot oamenii dvs. spuneau că se ştie cât se fură şi cine fură?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.