Eveniment

În centrele de carantină din județ au mai rămas 19 persoane/ Numărul izolaților se apropie de 1.200

19 persoane mai sunt cazate în centrele de carantină aflate în funcțiune pe raza județului Teleorman, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI). În schimb, continuă să crească numărul persoanelor izolate la domiciliu, astfel că cele mai recente date arată că măsura a fost instituită pentru 1.195 de teleormăneni. Cei mai mulți s-au întors din afara țării, din zone roșii și galbene de risc, după instaurarea stării de alertă, astfel că nu mai sunt obligați să-și petreacă perioada de 14 zile într-un centru de carantină decât dacă solicită acest lucru.

Pe de altă parte, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până marți, 26 mai, au fost declarate vindecate și externate 95 de persoane, dintre care 58 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

De la debutul epidemiei de coronavirus și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1.465 teste COVID-19, dintre care 752 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.