Eveniment

Împuşcat în genunchi pentru un braţ de lucernă

Luni, 11.08.2014, orele 20.00, Poliţia municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată desprte faptul că o persoană a fost împuşcată în picior de către M. V., din aceeaşi localitate.

Din primele verificări a rezultat că, în data de 11.08.2014, în jurul orei 19.00, I. Gh. a mers împreună cu soţia şi fiul lor să taie iarbă de pe câmp în zona Eurosiloz -Turnu Măgurele. În timp ce tăiau iarba, I. N. şi fiul acesteia I. I. au luat de pe tarlaua cu lucernă cosită a unei societăţi comerciale câteva braţe de lucernă pe care le-au pus în căruţă, lucru observat de administratorul societăţii, M. V., care a trecut la urmărirea sus-numiţilor, aceştia fugind cu căruţa şi calul. Pentru a-i determina să oprească, M. V., ce era însoţit şi de paznicul B. C., a folosit un spray lacrimogen şi în momentul în care au oprit, I. Gh. a coborât din căruţă ameninţător cu o furcă, motiv pentru care M. V. a folosit pistolul din dotare.

Cei trei s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Municipal, unde s-au stabilit următoarele diagnostice: I. Gh. – plăgi împuşcate ambii genunchi (glonţ cauciuc), I. I. – arsură chimică (spray) regiunea facială şi toracică, iar I. N. – arsură chimică (spray) cap şi torace. Victimele nu au fost internate.

M. V. este deţinător de armă neletală supusă autorizării cu destinaţia autoapărare.

Pistolul a fost folosit legal, după ce în prealabil deţinătorul acestuia, a încercat să oprească activitatea infracţională a lui I. Gh. folosind un spray iritant lacrimogen.

În cauză s-a întocmit dosar penal, continuându-se cercetările sub supravegherea parchetului.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.