Eveniment

IJJ Teleorman: Din păcate, multe persoane nu au înţeles situaţia în care ne aflăm

Mulți dintre teleormăneni nu au înțeles gravitatea situației pe care o traversează județul, astfel că încalcă, în continuare, restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare. Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi transmit că, în ultimele 24 de ore, angajații instituției au dat 12 amenzi în valoare de 32.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

“În ultimele 24 de ore, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au continuat să acţioneze integrat, în echipaje mixte, alături de polițiști și poliţişti locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Pe parcursul misiunilor au fost desfășurate activități preventive și de informare, fiind transmise și mesaje către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare. Prevenția este modalitatea cea mai eficientă de a face faţă acestei situații. Din păcate, multe persoane nu au înţeles situaţia în care ne aflăm, iar la solicitarea noastră de a respecta restricțiile dispuse prin ordonanțele militare s-au opus.

În cazul acestor persoane, am aplicat singurul nostru instrument viabil și eficient, spunem noi, și în ultimele 24 de ore am fost nevoiți să aplicăm în total 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 32.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei”, transmite IJJ Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.