Sport

“Îi respect decizia, dar îi accept şi demisia!” – Gabriel Vlădulescu

Vestea-surpriză venită de la Roşiorii de Vede miercuri după-amiază, demisia antrenorului Florin Şoavă, a agitat foarte tare spiritele la liderul clasamentului Ligii a 4-a, Sporting. Plecarea tehnicianului venit în iarnă la echipă, care a acceptat chiar şi să îmbrace tricoul de jucător pentru Sporting, a surprins pe multă lume; mai mult, plecarea sa, intempestivă, surprinde după ce, în vară, acceptase să continue munca începută în sezonul precedent şi revenise cu gândul de nu mai rata principalul obiectiv, promovarea în Liga a 3-a. Totuşi, oarece neînţelegeri se pare că au existat în ultima perioadă la Roşiorii de Vede. răcirea relaţiilor Şoavă – Vlădulescu, plus o absenţă cam lungă a preşedintelui de la stadion, ducând la această ruptură. Trebuie spus că Florin Şoavă n-a comentat în nici un fel decizia respectivă, astfel că am cerut punctul de vedere al preşedintelui Vlădulescu despre această demisie şi cum a acceptat plecarea antrenorului, care a precizat câteva lucruri în acest sens.

“Eu ce pot să spun despre acest lucru, îmi pare rău că s-a ajuns aici, însă îl înţeleg şi pe Florin, n-a mai vrut să continue la noi fiindcă nu putea să mai colaboreze cu mine. Asta este, dar ce pot să fac? Nici mie nu mi-a plăcut evoluţia inconstantă a echipei, dacă am fi jucat tot sezonul cum am făcut-o prima repriză cu Alexandria sau în jocul cu Uda Clocociov, ar fi fost foarte bine, însă am avut evoluţii oscilante. Eu încă mai aştept să se lămurească această situaţie, după care probabil vom căuta antrenor, ce putem face? Dar, referitor la această situaţie, vreau să spun că nu intru în polemică cu Florin, mai ales prin presă, însă spun doar atât, îi respect decizia, iar îi accept şi demisia!”, a spus ieri pentru Ziarul Teleormanul Gabriel Vlădulescu, preşedintele Sportingului din Roşiorii de Vede.

Întrebat despre o eventuală discuţie cu un alt antrenor, Vlădulescu a evitat să spună vreun nume, însă a precizat că “probabil, în câteva zile, vom căuta o soluţie în acest sens”.

B. Pană

3 Comments

  1. Popescu Valutistul

    Felicitari TELEORMANUL pentru corectitudie si echidistanta!!!!ATENTIE TERESPORT este un site mincinos si perimat, mesajele sunt cenzurate, autorii „turnati” INFRACTORULUI GABIE!!!!Oricum cu sau fara DUICA la PUSCARIE va ajunge!Ajunge HOTZIA!TRAIASCA ROMANIA!!!!!

  2. Dupa stiinta mea, demisia este un act unilateral si nu se accepta, ci doar se ia la cunostinta.Nu ma surprinde Vladulescu, pretentii am de la autorul articolului!

  3. Uda Udanezu

    Gabie este un bisntar marunt, lingau pe la oamenii politici locali. Acum este aparent sluga lui Duica, omul ce ne face sa/l regretam pe Nutzu/Cretinutzu, prin dimensiunea INCOMPETENTEI si CORUPTZIEI!!!! Sa nu uitam ca baiatul lui domnu Duica este asociatul lui Gabie la terase in balciuri si alte magarii marunte!!!!Gabie zici, Duica zici…acesta este misterul!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.