Politic

Ică Florică Calotă sau Eduard Oprea ar putea prelua conducerea PNL Alexandria

Carmen Dumitrescu

Traversăm o perioadă politică în care nu se petrec foarte multe evenimente. Singurele aspecte notabile rămân, în acest context, expirarea unor mandate ale şefilor de organizaţii şi preluarea funcţiilor politice de către alţi oameni politici ai locului, care îşi aşteaptă de un timp rândul. Dacă la Videle, mandatul lui Valentin Boboc a expirat, acelaşi lucru se va întâmpla şi la Alexandria, în organizaţia municipală a PNL, unde George Drăghici îşi va încheia mandatul început acum patru ani. În consecinţă, în PNL Alexandria se pregătesc noi mişcări organizatorice, începând cu o Conferinţă Municipală, ce va avea loc în primele zile ale lunii octombrie. Se pare că în ceea ce priveşte Organizaţia Judeţeană a PNL, aici schimbările ierarhice se vor produce abia pe data de 8 noiembrie, după care se vor organiza alegeri şi în organizaţiile locale de femei şi tineret.

În ceea ce priveşte Organizaţia Municipală Alexandria, mandatul lui George Drăghici, care este pe punctul de a expira este vizat din mai multe direcţii, mai ales că aparent, acesta nu ar mai dori să candideze la şefia structurii politice, considerând că poate să se implice la fel de bine în activitatea internă a partidului şi din postura de simplu membru. Însă, scaunul de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL are, totuşi, destui pretendenţi. Un prim nume care se vehiculează în cercurile interne ale formaţiunii politice este cel al lui Ică Florică Calotă, în prezent acesta fiind deputat în Parlamentul României, dar una dintre persoanele interesate în continuare de mersul activităţilor din interiorul partidului care l-a propulsat pe scena politică.

Un alt pretendent posibil la şedia organizaţiei municipale este viceprimarul alexăndrean, Eduard Oprea, acesta dorind, probabil, să-şi consolideze cu prilejul acestor alegeri poziţia în partid. Evident, pe parcurs vor mai apărea suficiente date cu privire la restul doritorilor de a ocupa funcţii de conducere în PNL Alexandria şi vom reveni asupra situaţiei, pe măsură ce liberalii vor fi deschişi în a-şi recunoaşte propriile ambiţii.

Alegeri în PNL se vor organiza la toate nivelurile, atât în Organizaţia de Femei Alexandria, cât şi în cea de Tineret, însă, aparent, acestea vor fi realizate imediat după Conferinţa Judeţeană a PNL, la Alexandria fiind necesară reconfirmarea sau înlocuirea actualului interimar al Femeilor Liberale, Dorina Ghenu, dar şi a interimarului de la Tineret, Ovidiu Voinea.

Este încă incertă situaţia de la nivel judeţean, unde nu este încă cunoscută intenţia actualului lider judeţean de a mai candida sau nu la şefia organizaţiei sau dacă altcineva din cercurile liberale va dori să ocupe această funcţie importantă.

One Comment

  1. Ica Calota este de o frumusetze rapitoare!!!!FESTER ADAMS!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.