Politic

Hemoragie fără precedent în PSD Teleorman / Primarii de la Vitănești, Băbăița și Călmățuiu au trecut la PNL

După ce, cu o zi în urmă, surse liberale declarau că George Pomojnicu, primarul de la Smârdioasa, a trecut în barca PNL, alți trei primari social-democrați au făcut sau urmează să facă trecerea în aripa dreptei din județ. Este vorba, potrivit unor surse, de primarii de la Vitănești, Băbăița și Călmățuiu. Așadar, Simion Nedea, Stelea Vîrtopeanu (viceprimarul cu atribuții de primar de la Băbăița) și Valentin George Nițu vor candida din partea PNL la alegerile locale din toamnă.

De departe, cea mai mare surpriză oferită de liberalii din județ este cooptarea primarului de la Vitănești în echipă. Simion Nedea este considerat drept unul dintre primarii PSD cu un cuvânt de spus în partid, iar plecarea acestuia din aripa social-democraților poate fi o reală problemă pentru formațiunea politică, mai ales dacă și alți edili vor alege să-l urmeze.

Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere referitor la o eventuală trecere la PNL, primarul de la Vitănești, Simion Nedea a declarat: „Nu confirm, dar nici nu infirm informația. Dacă o să consider necesar, o să ies public cu o declarație”.

Nu cu mult timp în urmă, o altă mutare importantă a fost făcută de PNL Teleorman. Gabriel Haită, primarul de la Călinești, își anunța trecerea în aripa liberală. Totodată, în barca PNL a trecut, de curând, și alt social-democrat de marcă. Marian Pătrașcu, primar din partea PSD al comunei Tătărăștii de Jos până în 2015, s-a alăturat liberalilor teleormăneni și candidează din partea PNL la alegerile locale din toamnă.

Odată cu transferurile din ultima perioadă, conducerea PNL Teleorman își crește, cu siguranță, șansele de a câștiga, așa cum și-a propus, șefia Consiliului Județean.

One Comment

  1. Bravo Simi! Era nevoie de un om ca tine in PNL

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.