Sport

HCT Alexandria a pierdut un meci pentru obiectiv

Unul din jocuri spectaculoase pe care publicul alexăndrean le-a putut urmări în acest sezon al Diviziei A s-a disputat sâmbăta trecută, între HC Teleorman și HC Buzău. Gazdele veneau după o serie de meciuri fără victorie, în timp ce buzoienii sunt pe un trend ascendent, iar acest lucru le-a încredere în abordarea meciului. Despre joc, se poate spune că a stat sub semnul imprevizibilului, deoarece gazdele au lăsat senzația că-și pot permite să rateze oricât, chiar dacă se apărau destul de bine. Iar cele patru aruncări de 7 metri irosite, plus multe alte situații de unu contra unu pe semicerc, sunt exemple elocvente, care arată lipsa de concentrare, în unele cazuri,pentru alexăndreni. Iar în cele din urmă, aceste ratări au dus la încă un eșec, unul mult mai “plăcut”, dacă punem în balanță modul în care s-a jucat și prestația onorabilă a alexăndrenilor. De fapt, finalul de meci, în care s-a jucat pe muchie de cuțit, a fost de infarct, ultimul atac, ratat de alexăndreni cu 3 secunde înainte de final, fiind unul deosebit de spectaculos. Din păcate, alexăndrenii rămân fără puncte în retur, iar acest lucru le reduce mult șansele de prinde locul 7 în acest sezon, în care nu pot coborî de pe locul 9, ocupat în prezent.

“Un joc bun al nostru, îi felicit pe băieți pentru cum au jucat, au arătat că sunt caractere. Echipa din Alexandria a arătat că este una puternică, s-a bătut până la final, au avut și forța să revină pe tabelă, dar mă bucur pentru că am câștigat” – Bogdan Constantin, antrenor HC Buzău

“Am ratat foarte mult, în condițiile în care apărarea și-a făcut treaba cât de cât, iar poarta ne-a ținut, mai ales în repriza a doua, cred că lipsa de concentrare la finalizare ne-a privat de un rezultat pozitiv, pentru că am jucat, ați văzut, am creat ocazii, am marcat goluri spectaculoase, atunci când ne-am concentrat” – Sabin Dacău, antrenor HC TR Alexandria.

 

– HC Teleorman Alexandria – HC Buzău 26-27 (12-15); pentru HCT Alexandria au jucat: L. Anghel, I. Raportaru, G. Negrușeri (1), V. Bălan, G. Dumitru (4), Ș. Bragadireanu, A. Mihăilescu (2), G. Neacșu (4), B. Munteanu (1), R. Nițu (5), R. Radu (7), S. Stoian, A. Roauă (2).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.