Sport

HC Teleorman Alexandria este pregătită pentru debut!

Mai sunt zece zile până la startul campionatului Diviziei A de handbal masculin, iar echipele participante la competiţie au intrat în linie dreaptă cu pregătirea. Handbal Teleorman Alexandria, echipă care a cunoscut o transformare importantă în vară, a jucat marţi după-amiază un meci de verificare, la Sala sporturilor, contra echipei HC Craiova (participantă în Divizia A, seria B), iar amicalul a fost considerat unul reuşit. Chiar dacă la final gazdele aveau un avans de 11 goluri pe tabelă, antrenorul Toma Constantin s-a arătat mulţumit de randamentul jucătorilor, dar a confirmat că mai este mult de muncă la echipă. “Un test bun, am urmărit mai multe aspecte din punct de vedere tactic, însă consider că trebuia să câştigăm mult mai clar. Au fost unele probleme pe care sperăm să le eliminăm odată cu omogenitatea lotului”, a spus despre partida de marţi antrenorul Constantin.

Jocul HC Teleorman Alexandria – HC Craiova s-a încheiat cu scorul 38-27 (15-10), iar antrenorul gazdelor, Toma Constantin, a rulat întreg lotul de sportivi. Vineri, 12 septembrie, cele două echipe se vor întâlni din nou, de această dată la Craiova, iar pentru echipa alexăndreană este ultimul joc de verificare înaintea debutului de campionat.

Prima etapă a Diviziei A, seria A, de handbal masculin (de duminică, 22 septembrie), programează următoarele jocuri:

– CSM Călăraşi – HCM Câmpina;

– CSM Ploieşti – HCM Botoşani;

– Ştiinţa Bacău – HC Buzău;

– LPS Piatra Neamţ – HC Vaslui;

– Universitatea Târgovişte – HC Teleorman Alexandria;

– Universitatea Galaţi – CSM Focşani;

– HC Universitas Iaşi – Politehnica Iaşi.

Primul joc oficial pentru HC Teleorman pe teren propriu va fi în data de 26 septembrie (în rundă intermediară), contra echipei Universitatea Galaţi.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.