Sport

Handbal Teleorman Alexandria a reluat pregătirile – Liviu Candidatu este noul antrenor al echipei

De două zile, lotul echipei Handbal Teleorman Alexandria a reluat pregătirile pentru returul de campionat 2013-2014. Alexăndrenii au revenit la antrenamente sub comanda tehnicianului Liviu Candidatu, pentru a pregăti un sezon care se anunţă destul de dificil, în care obiectivul este clar, menţinerea la jumătatea clasamentului seriei, dar şi formarea unui nucleu de jucători cât mai omogen. Antrenorul Liviu Candidatu, cel care revine la cârma echipei după trei ani de zile, are în pregătire, în aceste zile, un lot din 11 jucători, însă echipa va fi completată în zilele următoare. Despre lotul de sportivi, trebuie spus că s-a renunţat la doi jucători din sezonul precedent (P. Barbu şi S. Cârstea), însă vor fi aduşi trei-patru juniori, de la CSS Alexandria. Cel puţin aşa a lăsat de înţeles antrenorul alexăndrean. “Vom încerca să promovăm de la juniori I trei-patru jucători, sper să îi acomodăm cât mai repede în echipă, însă acest proces presupune timp. La acest moment, echipa este în procesul de acumulări, vrem să fim pregătiţi în primul rând fizic, după care vom intra în sală şi vom căuta să punem la punct şi aspectele tactice”, a spus Liviu Candidatu. Tehnicianul alexăndrean va continua, de asemenea, activitatea la CSS Alexandria, unde pregăteşte două grupe de sportivi,

În ce priveşte colaborarea lui Liviu Candidatu cu echipa de seniori Handbal Teleorman Alexandria, acesta a mai pregătit lotul, în două rânduri; în returul campionatului 2010-2011 a ocupat funcţia de antrenor principal şi s-a clasat pe locul 6 în campionat, iar în toamna aceluiaşi an, sezonul 2011-2012, a fost secundul antrenorului Toma Constantin, până la finalul turului.

 

Antrenamente pe stadion

Primele antrenamente din 2014 pentru handbaliştii alexăndreni se fac în incinta stadionului Municipal, iar antrenorul Candidatu pune accent pe latura fizică în această perioadă. “Vrem să revenim la parametri cât mai buni din punct de vedere fizic”, a spus antrenorul, care a ţinut partea jucătorilor când a fost întrebat dacă au venit cu kilograme în plus: “Eu nu ştiu cum arătau când au intrat în vacanţă, dar pot spune că se prezintă destul de bine la normele specifice!”.

Întrucât pauza competiţională din această iarnă se va întinde până pe 26 ianuarie, când este programat primul joc oficial din 2014, iar Handbal Teleorman Alexandria va juca pe teren propriu, contra formaţiei Universitatea Târgovişte.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.