Sport

Handbal juvenil – Rezultatele competiţiei “Aşii semicercului”

La sfârşitul săptămânii trecute, în Sala sporturilor din Alexandria s-a desfăşurat o competiţie handbalistică interesantă, dotată cu trofeul “Aşii semicercului”, întrecere inclusă în programul “Cupa toamnei” la handbal. Organizatorii competiţiei au fost Consiliul Judeţean Teleorman, care a finanţat integral această acţiune, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, iar anul acesta a fost ediţia a X-a. Iată rezultatele acestei competiţiei:

– gimnaziu băieţi: 1. Şcoala “M. Viteazul” Alexandria, 2. Şcoala generală Peretu, 3. Şcoala generală Nanov, 4. Şcoala generală Mârzăneşti;

– licee băieţi: 1. Liceul Pedagogic “M. Scarlat” Alexandria, 2. Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria, CN Unirea Turnu Măgurele, 4. Liceul Teoretic Zimnicea.

La finalul întrecerilor, Consiliul Judeţean Teleorman a acordat premii  în bani, trofee şi diplome, în valoare totală de 2.000 lei. Totodată, organizatorii evenimentului au ţinut să mulţumească conducerii AJ Handbal Teleorman şi clubului CST Alexandria, pentru sprijinul acordat în desfăşurarea competiţiei.

2 Comments

  1. un spectator

    Au dat premii de 650 si restul pe………?!!!!!!!!!!Verificati,domnulu Gadea!!!

  2. un spectator

    Rezultatul finalei a fost decis de Filip de la Pedagogic si Savusca de la CJ Teleorman. S-au consultat si au decis ca Regulamentul FRH nu se aplica la competitiile de handbal organizate de atotstiutorul Savusca. Unde o fi fost Regulamentul dupa care s-au desfasurat meciurile?? La Musat???RUSINOS!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.