Sport

Handbal, Divizia A – HC Teleorman Alexandria a pierdut acasă

handbal (11)Sâmbăta trecută, la Sala sporturilor din Alexandria, echipa Handbal Teleorman a disputat primul joc pe teren propriu în 2013, contra formaţiei HC Vaslui. Numai că alexăndrenii, deşi încurajaţi de o mică galerie, dar foarte zgomotoasă, n-au putut rezista în faţa adversarilor, iar jucătorii pregătiţi de antrenorul-jucător Georgian Nedelcu n-au reuşit decât o jumătate de meci  pozitivă. Partida a fost foarte echilibrată în prima repriză, în care ambele echipe s-au aflat la conducere pe tabelă, dar partea secundă avea să fie câştigată categoric de moldoveni. După 13-13 la pauză, oaspeţii s-au dezlănţuit, mai ales că la vestiar au fost certaţi serios de antrenorul Leonard Bibirig, iar în partea secundă aveau să domine categoric partida, pe care au câştigat-o în final la 8 goluri diferenţă. Preocupaţi de ambele faze, dar în special de defensiă, oaspeţii i-au anihilat complet pe jucătorii gazdelor, iar scorul final putea fi chiar mai sever, dacă în ultimele minute nu intervenea o anume stare de mulţumire la oaspeţi. În schimb, alexăndrenii au avut motive să fie supăraţi, deoarece lipsa de experienţă a multor jucători, dar şi a soluţiilor de pe bancă – s-a abordat meciul în 12 jucători, au dus la acest eşec. Totuşi, în prima repriză s-a demonstrat că se putea mai mult, dar fizic jucătorii n-au rezistat până la final.

După înfrângerea de sâmbătă, HC Teleorman Alexandria rămâne pe locul 9 în clasamentul Diviziei A, seria A, cu 11 puncte acumulate.

– Handbal Teleorman Alexandria – HC Vaslui 23-31 (13-13); pentru gazde au jucat D. Rotaru, I. Raportaru, G. Nedelcu (1), B. Tudorancea (4), V. Sahin (4), A. Bucur (7), G. Dumitrache (2), A. Andrianu (2), R. Curcă (1), B. Mihăeş (2), A. Iosif, R. Niţu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.