Sport

Handbal, Divizia A – Handbaliştii alexăndreni îşi fac debutul în noul sezon competiţional

Cu o săptămână mai târziu decât celelalte competitoare din Divizia A, Handbal Teleorman Alexandria îşi face debutul în ediţia de campionat 2014-2015, într-o partidă programată pe teren propriu. Alexăndrenii, care în noul sezon vor avea ca antrenor pe bancă pe Sabin Dacău, tehnician care în ediţia anterioară promovase în prima ligă cu CSM Călăraşi, cel care va colabora cu secundul Liviu Candidatu, şi-au propus o clasare cât mai bună în acest sezon, în care lotul de jucători a fost schimbat destul de mult faţă de sezonul trecut. Între sportivii care compun lotul se remarcă şi câţiva jucători promovaţi de la nivelul echipei de juniori CSS Alexandria, alături de care sunt alţi jucători mai experimentaţi, dar care sunt jucători destul de tineri. De altfel, lotul echipei din Alexandria se remarcă prin numărul mare de jucători tineri promovaţi de la nivel de juniori, acest lucru reprezentând atât un atu, prin dorinţa de afirmare a jucătorilor, cât şi un impediment, prin lipsa de experienţă a acestora. “Noi sperăm să avem o evoluţie cât maio bună, de aceea am venit în Alexandria, să facem performanţă. Eu am încrederea că această echipă va reuşi lucruri frumoase în noul sezon, vrem o clasare în primele locuri şi, de ce nu, chiar vizăm promovarea în Liga naţională, ” a spus antrenorul Sabin Dacău. Tehnicianul originar din Oradea şi care a mai pregătit echipe precum Oradea, Reşiţa, Călăraşi sau loturile naţionale ale României de tineret sau juniori I.

În privinţa jocurilor din acest sezon al Diviziei A de handbal masculin, acestea se vor disputa sâmbăta (alexăndrenii au stabilit ca oră de start ora 10.45, pentru a se evita suprapunerea cu alte evenimente sportive pe plan local, în special fotbalul, atunci când sunt programate jocuri în sală şi pe stadion), iar etapele intermediare (când va fi cazul) se vor juca miercurea.

Lotul echipei Handbal Teleorman care vor evolua în sezonul următor al Diviziei A este următorul: Rareş Niţu, Alin Roauă, Dan Negruşeri, Andrei Gherghe, Gabriel Dumitru, Ştefan Bragadireanu, Ionuţ Raportaru, Valeriu Şerban, Adrian Mihăilescu, Daniel Bălan, Marius Panait, Cristian Neacşu, Ionuţ Muşat, Alexandru Andrei, Tiberiu Păruş, Mihăiţă Grosu, Claudiu Culcea, Silvian Stoian; antrenor principal Sabin Dacău, antrenor secund Liviu Candidatu.

 

Programul etapei a 2-a ăn seria A, Divizia A de handbal masculin, de sâmbătă, 20 septembrie a.c. este următorul:

– (12:00) CSU Galaţi – CSM Bucureşti 2 (Arbitri: O.Ivanciu(PH) / A.Nedelcu(PH)(;
– (10.30) CSU Târgovişte- Politehnica Iaşi (R.Dinu(B) / G.DogărescuB);

– (11.00) Vicov Bucovina- HCM Câmpina (M.Murariu(NT) / M.Tăbăcariu(NT);

– (13.00) LPS Piatra Neamţ – HC Buzău ( I.Badeliţă (SV) / V.Popovici(BT);

– (12:00) Ştiinţa Mun II Bacău – CSM Cimentul Bicaz (C.Mihai(BV) / O.Petre(BV);

– (11:00) CSU Suceava II – CSM Ploieşti (I.Aldica(BN) / I.Florian(BN);

– (10:45)HC Teleorman Alexandria – HC Argeş Piteşti (B.Dordea(SB) / M.State(BZ);

– CSM Focşani – stă.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.