Sport

Handbal, Divizia A – etapa 1 – Victorie categorică pentru alexăndreni la debut de sezon!

Duminica trecută a început o nouă ediţie de campionat în Divizia A de handbal masculin. Reprezentanta Alexandriei la competiţie, Handbal Teleorman, a jucat în etapa inaugurală pe terenul unei formaţii modeste, Universitatea Târgovişte, de care a trecut însă de o manieră categorică, 23 de goluri diferenţă pe tabelă! Practic, nu doar scorul, ci şi evoluţia alexăndrenilor în jocul de duminică nu mai lasă loc la nici un comentariu, inclusiv gazdele jocului acceptând superiotatea adversarului. “Pentru noi a fost un joc important, a fost debutul în campionat şi aveam nevoie de o victorie. Mă bucur că am câştigat la o asemenea diferenţă, însă vrem să repetăm evoluţia bună şi în jocurile următoare. Acum ne concentrăm pe jocul de joi, cu Galaţiul!”, a spus imediat după meci antrenorul echipei din Alexandria, Toma Constantin.

Partida de la Târgovişte a reprezentat primul test serios pentru handbaliştii alexăndreni, care vor avea următorul mjoc pe teren propriu joi, 26 septembrie, în cadrul primei  etape intermediare a sezonului.

– Universitatea Târgovişte – Handbal Teleorman Alexandria 15-38 (7-18); pentru echipa din Alexandria au jucat: B. Manole, L. Anghel – portari, V. Hoinaru (4), B. Mihăeş (2), R. Niţu (2), T. Savu (2), Ş. Bragadireanu, C. Dumitru (4), M. Roaua (1), D. Ghencu (3), P. Barbu (9), B. Tudorancea (3), S. Cârstea (6), V. Şerban (2).

Rezultatele complete ale primei etape din campionatul seriei A, Divizia A de handbal masculin au fost:

CSM Călăraşi – HCM Câmpina 53-6 (28-4);

CSM Ploieşti – HCM Botoşani 23-20 (11-7)

Ştiinţa II Bacău – HC Buzău 40-22 (21-11);

LPS Piatra Neamţ – HC Vaslui 19-48 (10-24);

Universitatea Târgovişte – HC Teleorman Alexandria 15-38 (7-18);

Universitatea Galaţi – CSM Focşani 18-17 (10-7);

HC Universitas Iaşi – Politehnica Iaşi 24-26 (13-16).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.