Social

Guvernul României răsplăteşte elevii care au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2013 – Trei absolvente din Teleorman, beneficiare ale premiului de 3000 lei

Guvernul României a adoptat, în şedinţa de miercuri, 17 iulie, ordonanţa simplă în baza căreia urmează să fie premiaţi toţi absolvenţii de clasa a XII-a care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013. Premiile sunt în valoare de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent şi se acordă de către Ministerul Educaţiei Naţionale, din bugetul propriu.

Lista beneficiarilor şi modalitatea de acordare a acestora se aprobă prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.

În urma celor două sesiuni de Bacalaureat 2013  – sesiunea specială şi sesiunea iunie-iulie, vor fi premiaţi 126 de absolvenţi, urmând să fie recompensaţi şi absolvenţii care vor obţine aceeaşi performanţă în sesiunea august-septembrie 2013.

Trei absolvente din Teleorman au reuşit performanţa obţinerii mediei generale 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Bălaşa Andreea Daniela, absolventă a Liceului Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele, Stancu Adriana, absolventă a Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria şi Armeanu Casandra, absolventă a Liceului Teoretic “Al. I. Cuza” Alexandria. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.