Eveniment

Grătarul la iarbă verde de 1 Mai se amână pentru anul viitor

Inspectoratul de Poliție Județean avertizează că de 1 Mai cetățenii trebuie să respecte restricțiile impuse prin Ordonanțe Militare, să păstreze distanțarea socială și să evite aglomerațiile. Anul acesta nu vor fi făcute grătare și petreceri la iarbă verde, chiar dacă vreme se anunță prietenoasă.

“Contextul actual ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

Anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm prevederile Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă. Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceaste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.  Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră Cu toate că vremea este frumoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.

Vă informăm că accesul în păduri este restricționat dar și în alte zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde. Parcurile sunt și rămân închise”, transmite IPJ Teleorman.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei.

În județul Teleorman, în această perioadă, aproximativ 300 de polițiști vor acționa zilnic, împreună cu jandarmi, polițiști locali și militari. Oamenii legii atrag atenţia că nu va fi tolerată nicio abatere de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.