Georgiana Boldeiu – agent principal de poliție, pe podiumul Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a organizat, în perioada 12-15 iunie, cea de-a 29-a ediție a Campionatului de atletism și cros – etapa finală, evenimentul sportiv având loc la Iaşi.

200 de sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au concurat în cadrul probelor specifice celor două discipline, pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, Georgiana Boldeiu, agent principal de poliție în cadrul Poliţiei Municipiului Alexandria, reuşind să câştige atât proba de 800 de metri, cât şi proba de 2.000 de metri.

“Mai grea pot spune că a fost proba de 800, întrucât este o probă de viteză în regim de rezistenţă, efortul este unul mult mai mare decât în cazul probei de 2.000 de metri, unde se pune accentul pe rezistenţă. Eu am făcut sport de performanţă înainte de a intra în sistem, în anul 2012, am participat la foarte multe competiţii judeţene şi naţionale. Acum pot spune că mă antrenez câte două ore zilnic, iar înainte de competiţii, aşa cum a fost aceasta, mă antrenz mai intens aproximativ trei luni”, a spus ag. pr. Georgiana Boldeiu.

Atleta, care a îmbrăcat uniforma de poliţie în anul 2012, are un palmares bogat când vine vorba de competiţii sportive şi premii câştigate. De la încadrarea în poliţie, Georgiana Boldeiu a participat la şase ediţii ale Campionatului de Atletism şi Cros organizate de Ministerul Afacerilor Interne, de fiecare dată reuşind să se claseze pe poziţii fruntaşe. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code