Politic

George Mădălin Borș, un nou vicepreședinte la PSD Teleorman

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean de marți, 11 august, ce a avut loc la Roșiorii de Vede, social-democrații teleormăneni au operat câteva modificări la garnitura de conducere a partidului și au lansat, totodată, candidaturile pentru alegerile locale ce se vor desfășura pe 27 septembrie.

Astfel, Comitetul Executiv al PSD a luat decizia ca una dintre funcțiile de vicepreședinte al PSD Teleorman să fie ocupată, începând de marți, de către Borș George Mădălin. Acesta a fost, până în prezent, vicepreședinte al PSD Alexandria, fiind membru al partidului încă din anul 2008.

Om de afaceri de succes, Borș George Mădălin poate veni cu o viziune nouă în ceea ce privește abordarea politică și poate determina schimbarea unei anumite mentalități a publicului față de social-democrați, în special față de cei din Teleorman. Cei 12 ani de când este membru al PSD Teleorman i-au adus multă experiență în tot ceea ce înseamnă viața de partid, la fel și perioada în care s-a ocupat de organizația Alexandria, dar, acum odată cu acceptarea funcției de vicepreședinte la nivel județean, George Mădălin Borș este hotărât să demostreze că, prin implicare, lucrurile pot fi schimbate în bine și se poate face diferența.  

One Comment

  1. Cititor

    Echipa PSD are nevoie de o primenire, de o înnoire și mă bucur să văd oameni, care au un cuvânt greu de spus din punct de vedere profesional.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.