Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

George Buzatu a fost învestit în funcţia de inspector general adjunct

Începând de joi, 12 octombrie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman are un nou inspector general adjunct, în funcţie fiind învestit profesorul George Buzatu, în prezenţa prefectului judeţului, Florinel Dumitrescu, şi a inspectorului şcolar general, Valeria Gherghe.

Numirea a fost făcută prin ordin al Ministrului Educaţiei, prin detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea unui nou concurs sau până la finalul anului şcolar.

George Buzatu a mai ocupat aceeaşi poziţie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, pentru aproape două luni, în primăvara acestui an. De asemenea, acesta a candidat la cele două concursuri organizate de Ministerul Educaţiei în acest an (în lunile aprilie şi iunie) pentru ocuparea poziţiei de inspector general adjunct, însă fără succes de fiecare dată.

Buzatu Bogdan George este profesor de matematică, titular la Şcoala Gimnazială nr. 3 Zimnicea şi la Şcoala Gimnazială Năsturelu. Acesta a predat şi la Liceul Teoretic Zimnicea, unde a fost detaşat mai mulţi ani.

Noul inspector general adjunct al ISJ Teleorman este membru al corpului naţional de experţi în management educaţional şi, după cum a anunţat la ceremonia de instalare în funcţie, se va înscrie la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru a se legitima pe post. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. I.S.J.=Prostie MAXIMA, Corputie, Sphaga, Pile!!!!Tot raul din TR si toti prostii s-au aciuit pe aici!Apropos, ce mai face Karateka de Copii, doamna Monika-Demonika????

Leave a Comment

*

code