Politic

Furtună într-un pahar cu apă la PDL Teleorman

După ce ziua de joi, 12 februarie, a fost marcată de zvârcolelile politice ale unora dintre membrii Partidului Democrat Liberal, care au încercat chiar să organizeze o consfătuire de răsunet, la un restaurant din Alexandria, în care ar fi trebuit să fie pus la zid actualulul preşedinte interimar, Cristi Barbu, la ceas de seară apele s-au liniştit, iar şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL nu a făcut decât să pună lucrurile pe făgaşul normal. Interesant este faptul că la şedinţă au participat şi “revoltaţii” din cursul zilei, care însă nu au mai avut obiecţii. Singurul care a ieşit din rând a fost turneanul Claudiu Crăcea, care şi-a făcut apariţia la şedinţă, a rămas însă foarte puţin timp, doar pentru a spune că nu va mai lua parte la şedinţele BPJ până când nu va primi un răspuns de la Bucureşti la sesizarea pe care a înaintat-o alături de alte 50 de persoane (persoane participante, în propria viziune, la întâlnirea de răsturnare a lui Bitanu din cursul după-amiezii de joi). Însă, se pare că acesta nu ştia faptul că odată cu decizia de numire a membrilor Comitetului Executiv Judeţean, s-a primit de la Centru şi împuternicirea ca acelaşi CEx să ia orice decizie consideră necesară la nivel judeţean, putând merge până la desfiinţarea de organizaţii.

Tot în cursul serii de joi, în cadrul BPJ s-a votat în unaniminate componenţa CEx Judeţean, cu câteva modificări. Astfel, Cosmin Drăgan a fost înlocuit cu Eugen Jieanu, cu funcţia de prim-vicepreşedinte, Stoicovici Gabriel a fost înlocuit cu Grosu Daniel, la Organizaţia de Tineret a PDL – Cosmin Drăgan înlocuit de Ştefăniţă Ciobanu (preşedintele organizaţiei Crîngu). De asemenea, în BPJ au fost validaţi ca membri preşedinţii organizaţiilor Frumoasa, Conţeşti, Ştorobăneasa, Crîngu şi Poeni.

Astfel, ceea ce părea să se anunţe drept o noapte furtunoasă la PDL Teleorman, s-a dovedit că nu a fost decât o furtună într-un pahar cu apă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.