Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Funcţia de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede a fost scoasă la concurs

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcţei de manager, la sediul unităţii spitaliceşti, în perioada 17 ianuarie — 22 ianuarie 2018.

Se pot înscrie la concurs candidaţii care sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin Ordin al Ministrului Sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, eccnomic ori administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, nu au fost condamnate pentru savârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Înscrierea candidaţilor se face la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, dosarele putând fi depuse până pe data de 9 ianuarie 2018, la sediul unităţii medicale.

Concursul se desfăşoară în două etape, respectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în publicaţia de concurs în perioada 9-12 ianuarie 2018 (etapa eliminatorie) şi etapa de susţinere a probelor de evaluare (probă scrisă care cuprinde subiecte de sinteză/ test grilă, de verificare a cunoştinţelor pe data de 17 ianuarie 2018.

Ulterior, pe data de 22 ianuarie 2018, se va desfăşura proba de susţinere a proectului de management, completată de un interviu de selecţie.

Bibliografia pantru concurs, precum şi temele cadru pentru proiectul de management sunt afişatelia sediul spitalului şi publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Teleorman şi al Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code