Eveniment

FRISCA A FOST DEZGROPAT SI JEFUIT

   În noaptea de 3 spre 4 februarie, cimitirul din Alexandria a fost scena unei acțiuni de-a dreptul macabre. Mai exact, mormântul lui “Frișcă” a fost profanat. Făptașii au spart placa de marmură care acoperea mormântul, au ridicat capacul sicriului cu scopul clar de a-l jefui pe cel care se odihnea pe veci.
Se pare că făptașii ar fi furat banii și bijuteriile cu care “Frișcă” fusese înmormântat, conform obiceiurilor.
Cine sunt profanatorii încă nu se știe, dar cert este că au fost cel puțin doi. O întrebare firească este aceea “unde se afla paznicul cimitirului?”.
Pe acest subiect vom reveni cu amănunte, cu date ale anchetei, însă ca și concluzie, putem spune că somnul de veci al lui “Frișcă” este la fel de zbuciumat precum i-a fost și viața.

 

20140204_16374520140204_163803

4 Comments

  1. Cred ca numai in Romania (cu preponderenta in Teleorman) se poate intampla asa ceva!Paznicul ala daca exista asa ceva, nu trebuie sa mai stea o secunda acolo!Daca nu se i-a acesta masura aceste mizerabile fapte nu se vor starpi.

  2. Asa animale chiar ar trebui spanzurate .. dar din pacate pedeapsa este mult prea mica . Astia nu se pot numi oameni …

  3. Jeguri de oameni … Cum naiba sa dezgropi un mort ca sa ii furi banii si bijuteriile? cati bani avea daca sicriul ii fusese inchis inca dupa autopsie ca era desfigurat? Probabil tiganii din catanga sau broscarie ca ei se ocupa si ar fi in stare de asa ceva. Mi-ar placea sa-i vad spanzurati

  4. Asa oameni , cata foame pot sa aibe in ei sa faca asa ceva … Sa dea domnu sa-si cumpere lumanari si tamaie de toti banii aia ! Rusineeeeeeeeeeeeeee!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.