Sport

Fotbal unificat – Locul 2 pentru echipa CSEI Alexandria la fotbal feminin!

În organizarea FRF, în parteneriat cu Fundaţia Special Olympics Romania, a avut loc la Buftea, în perioada 18-20 mai, Campionatul Naţional de fotbal unificat în 7, ediţia 2015. Între cele opt participante s-a regăsit şi echipa de fotbal feminin a Centrului de Educaţie Incluzivă Alexandria, echipă care are în componenţă zece sportive, din care patru urmează cursurile şcolii respective (CSEI). După trei victorii în grupă (2-1 cu Vălenii de Munte, 7-1 cu Galaţi şi 3-1 cu CSEI Cluj Napoca), echipa CSEI Alexandria a jucat finala turneului, împotriva echipei Liceului Samus Cluj, în faţa căreia a pierdut titlul (0-4). “Pentru noi este o performanţă onorabilă, le felicităm pe fete şi am arătat că fotbalul feminin este în creştere la nivel local în Alexandria”, a spus unul din antrenorii echipei CSEI, Adrian Chiriţă.

Lotul echipei CSEI Alexandria care a participat la Campionatul Naţional de fotbal unificat şi care a obţinut locul 2 cuprinde următoarele sportive: Roxana Aurică, Maria Răducanu, Ionela Răducanu, Florentina Florea (eleve ale centrului), Mirela Aciu, Mădălina Ciobanu, Paula Paraschiv, Andreea NIca, Alexandra NIca, Teodora Ducol (elevele ale Liceului tehnologic 1); antrenori Adrian Chiriţă, Cezar Ghibirdic şi Dorin Gogone.

La finalul competiţiei, FRF a premiat primele trei clasate cu câte o cupă, medalii şi diplome, oferite de preşedintele FRF Răzvan Burleanu, care a declarat pentru site-ul oficial al forului fotbalistic: “Le felicit pe câştigătoare şi, în acelaşi timp, pe toate fetele care au luat parte la această competiţie organizată în premieră de Federaţia Română de Fotbal la nivel naţional. În total, atât în competiţia fetelor, cât şi cea a băieţilor, avem aproape două mii de participanţi”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.