Sport

Fotbal juvenil – CSS Alexandria s-a evidenţiat la două competiţii importante

Odată cu încheierea campionatelor oficiale şi intrarea în vacanţă, multe din echipele din sportul juvenil au căutat soluţii pentru a asigura tinerilor fotbalişti soluţii pentru menţinerea acestora într-o formă sportivă cât mai ridicată. Astfel, antrenorul echipei CSS Alexandria, Iulian Gudan, care pregăteşte grupa de jucători născuţi în 2005, a participat în ultimele zile la două competiţii interesante, rezervate grupei de vârstă respective. Iar evoluţia tinerilor alexăndreni a fost una apreciată, aceştia reuşind să câştige unul din turnee, iar în cel de-al doilea s-au clasat pe un onorabil loc 3.

Prima întrecere s-a disputat la Buftea, în perioada 19-22 iunie, şi a fost organizată de clubul Dinamo Bucureşti. La Cupa Dinamo, echipa alexăndreană a avut o concurenţă destul de serioasă – au participat 8 echipe, s-a jucat în două grupe, semifinale, finală, iar CSS Alexandria s-a clasat în final pe locul 3. În meciul pentru locul 3, alexăndrenii s-au impus cu scorul 4-2 în jocul cu Petrolul Ploieşti.

A urmat al doilea turneu, desfăşurat de această dată la Corabia, Cupa “Ion Oblemenco”, în perioada 26-29 iunie, la care au participat şase echipe. De această dată s-a jucat sistem campionat (fiecare cu fiecare), iar tinerii fotbalişti alexăndreni au reuşit să câştige turneul, cu patru victorii şi o înfrângere înregistrate (3-0 cu Comprest Bucureşti, 4-2 cu Pitic Sport Raţ Slatina, 1-1, 3-1 la penaltiuri cu Şcoala de fotbal Gică Popescu, 2-2, 3-2 la penaltiuri cu CSS Corabia, 0-3 cu CSS Craiova).

“Pentru noi, important a fost să pregătim următorul sezon, aceste competiţii de verificare au arătat exact unde ne aflăm după acest sezon, sper ca pe viitor acesşti copii să crească în valoare şi în performanţe”, a spus antrenorul Iulian Gudan.

Lotul de jucători pe care antrenorul Iulian Gudan l-a avut la dispoziţie cu prilejul celor două turnee, de la Buftea şi Corabia, cuprinde următorii sportivi: Carlos Belu (a fost desemnat cel mai bun portar al turneului de la Buftea), Alexandru Ungureanu, Cristian Ionescu, Mihai Nan, Robert Lupoaica, Adrian Costea, Mircea Pătraşcu, Andrei Barbu, Dragoş Oprea, Cristian Dobre, Răzvan Dobre, Ştefan Dobre, Alexandru Pană, Alin Popescu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.