Sport

Fotbal feminin gimnaziu – Echipa Şcolii Tătărăştii de Sus, clasată pe locul 2 la zonă!

Recent, a avut loc la Colegiul “Mihai Cantacuzino” din Sinaia (judeţul Prahova) etapa de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal fete, gimnaziu, mediu urban şi rural. Între cele şase echipe participante (reprezentante ale judeţelor Prahova, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman) s-a regpsit şi câştigătoarea etapei judeţene din Teleorman, Şcoala gimnazială Tătărăştii de Sus, condusă de prof. Cornel Sandu, care a reuşit performanţa de a clasa pe locul 2 al turneului. Întregul eveniment s-a desfăşurat pe teren redus, cu suprafaţă sintetică, într-un cadru bine organizat, iar o contribuţie importantă au avut-o reprezentanţii ISJ Prahova, dar şi conducerea colegiului organizator. La finalul meciurilor disputate, primele trei clasate au fost echipele: coala gimnazială “Prinţesa Maria” Sinaia (jud. Prahova), Şcoala gimnazială Tătărăştii de Sus (Teleorman) şi Şcoala gimnazială “Sf. Andrei” Slobozia (Ialomiţa). Conform regulamentului, doar primul loc în fiecare turneu de zonă va participa la etapa naţională a ONSS.

În privinţa echipei din Tătătăşrii de Sus, aceasta a avut o evoluţie bună, care a arătat că este capabilă de rezultate deosebite. La final, a avut loc festivitatea de premiere, în care fiecare echipă a primit câte o minge, iar primele trei clasate au fost distinse cu cupe şi diplome.

Lotul de eleve care au compus echipa Şcolii gimnaziale Tătărăştii de Sus, condusă de prof. Cornel Sandu, a fost următorul: Raluca Deluţă, Andreea Linţoiu, Teodora Vasile, Ana Maria Vasile, Mihaela Vasile, Georgiana Gologan.

Să mai punctăm faptul că echipa Şcolii gimnaziale Tătărăştii de Sus a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, titlul judeţean la ONSS fotbal fete, gimnaziu.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.