Eveniment

Florin Vasilică, Raluka şi DJ Sava au încins atmosfera la Balul Bobocilor Liceului Pedagogic

După mai multe săptămâni de muncă, elevii din clasele a XII-a de la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din municipiul Alexandria, ajutaţi de profesorii diriginţi Silvia Botez, Mariana Buciu, Eliza Sotirescu, Gabriela Miţă, Aurelia Nedelcuţă, Clara Armeanu şi Mariana Nistor, dar şi de câţiva sponsori generoşi, au reuşit să organizeze un adevărat spectacol dedicat celor mai tineri dintre colegii lor – bobocii din clasele a IX-a. Desfăşurat după un scenariu bine stabilit, în care fiecare din cele şapte perechi înscrise în concursul pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc a reprezentat o ţară din Uniunea Europeană, Balul Bobocilor Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” a scos în evidenţă  încă o dată seriozitatea, talentul, pregătirea, spiritul de echipă şi fair play-ul care îi carecterizează atât pe pofesori, cât şi pe elevii din această unitate de învăţământ.

Fiecare clasă a XII-a s-a ocupat de pregătirea unei perechi de boboci care a trebuit să treacă prin cele cinci probe ale concursului: prezentare, cultură generală, aptitudini, dans şi ţinuta de seară, toate probele având legătură cu tradiţiile, cultura şi specificul ţării reprezentate. Concurenţii au avut de răspuns la întrebări privind istoria şi tradiţia ţărilor pe care le-au reprezentat, au prezentat costume şi dansuri tradiţionale specifice acestora şi au defilat pe scenă în ţinute de seară.

Evenimentul care s-a desfăşurat joi, 24 octombrie, la Casa de Cultură din Alexandria a cuprins şi două recitaluri oferite de artişti consacraţi la nivel naţional, dar şi ale elevilor talentaţi din Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat”, care au ridicat sala în picioare. Florin Vasilică şi Grupul “Teleormanul” din care face parte şi un elev al Liceului Pedagogic, Florin Aldea, au încins atmosfera, candidaţii la concursul de Miss şi Mister Boboc şi organizatorii prinzându-se în hore şi sârbe în culise, iar spectatorii din sala plină până la refuz, cântând odată cu artiştii.

Atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară când pe scena din Alexandria au apărut Raluka şi DJ Sava, care au reuşit să ridice sala în picioare cu câteva din cele mai cunoscute hit-uri ale momentului.

Nu au lipsit de pe scenă nici majoretele liceului, care, de asemenea, au ridicat sala în picioare. Elevii din clasele a XII-a au prezentat o paradă a modei în aplauzele publicului. Altor elevi talentaţi din cadrul liceului le-a revenit sarcina să întreţină atmosfera până când juriul, al cărui preşedinte a fost prof. Ovidiu Opaina, iar printre membri s-au numărat reprezentantul elevilor, dar şi ai mass-media locale, a stabilit câştigătorii. Misiunea nu a fost deloc uşoară având în vedere că toţi concurenţii s-au prezentat foarte bine, diferenţele făcându-se foarte greu.

Titlul de Miss Boboc a fost atribuit elevei Paraschiv Nicoleta, iar cel de Mister Boboc elevului Sârbu Georgian. Niciun candidat nu a rămas însă fără un premiu şi graţie sponsorilor generoşi, pe lângă diplome, aceştia au primit şi cadouri.

S-au acordat următoarele premii: Premiul II – Pasache Bianca şi Crăciunescu Eduard, Premiul III – Bondoc Andrei şi Paraschiv Andreea, Premiul pentru eleganţă – Oancea Mirabela şi Mărunţelu Vlad, Premiul pentru popularitate – Medinţu Ruxandra şi Danciu Robert, Cea mai bună dansatoare – Bayar Melisa, Cel mai bun dansator – Găvănescu Alexandru, Cel mai frumos costum – Bulumac Maria şi Găină Bogdan. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.