Politic

Florin Titirşcă are speranţe mari pentru europarlamentare – “Aceste alegeri sunt, pentru mine, rampa de lansare pentru alegerile din 2016”

Carmen Dumitrescu

Şeful de campanie al PDL, Florin Titirişcă şi-a asumat, în perioada de campanie ce e pe punctul de a se încheia, o sarcină foarte importantă. Iar motivaţia lui are legătură directă cu proiectul său politic, ce va începe în 2015 şi se va încheia odată cu alegereile locale din 2016.

De aceea, miza acestor alegeri este mare, dar Florin Titirişcă a declarat că se aşteaptă la un rezultat foarte bun al PDL, mai ales la Alexandria, unde speră că va obţine cel mai bun scor obţinut de partid în ultimii ani. În plus, felul în care oamenii îşi vor demonstra interesul de a fi prezenţi la urne va fi, pentru actualul şef de campanie al PDL un indicator pentru felul în care schimbarea se va produce la nivelul Alexandriei şi al judeţului în următorii ani.

Potrivit lui Florin Titirişcă, oamenii trebuie să privească aceste alegeri ca pe o şansă de a schimba realitatea politică a momentului, de care se leagă condiţiile nefericite de trai ale celor mai mulţi dintre ei: “Aceste alegeri trebuie privite ca o oportunitate. Şi nu sunt vorbe mari, pentru că fiecare nou scrutin e o şansă pentru schimbare. Totul e ca oamenii să aleagă în mod responsabil, pentru viitorul lor şi al copiilor lor, indiferenţi la manipulări şi fără a se lăsa tentaţi de mita electorală. Dacă teleormănenii doresc o schimbare pentru judeţul lor ar trebui, în primul rând, să încerce şi o alternativă la PSD, care conduce judeţul acesta din 2000 încoace. Pentru alexăndreni, mai ales, aceste alegeri reprezintă oportunitatea de a încerca schimbarea pe termen lung, pentru că doar aşa vor putea avea un nivel de trai decentşi vor putea vedea cum acţionează o administraţie care simte că e în slujba oamenilor, nu invers. Lupta împotriva coruptiei si eliberarea administraţiei de corupţi va duce la o normalizare a vieţii în fiecare oraş, inclusiv în Alexandria. Aceasta este doar o parte a proiectului meu. Europarlamentarele sunt şi un test al gradului de responsabilitate civică a alexăndrenilor care pot lua acum o decizie în cunoştinţă de cauză, pentru că pot face şi comparaţii. Aceste alegeri sunt pentru mine o rampă de lansare pentru alegerile din 2016 şi îmi doresc ca alexăndrenii, şi tinerii în mod special, să voteze PDL pentru viitorul lor şi al copiilor lor.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.