Politic

Florin Titirişcă, absent motivat

Copreşedintele PNL Alexandria, Florin Titirişcă, n-a bifat prezenţa nici la evenimentul aniversar „PNL – 140 de ani de viziune, onoare şi patriotism”, prin care s-au celebrat 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, şi nici la depunerea de coroane de la Cimitirul Eroilor din Alexandria.

Aşa cum era de aşteptat, absenţa liderului PNL a stârnit discuţii în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât Florin Titirişcă nu prea ratează astfel de ocazii. Şi, la o adică, este o atitudine normală pentru un lider politic ce şi-a anunţat deja intenţia de a candida pentru Primăria Alexandria la următoarele alegeri.

Dar, dincolo de zvonurile datorate absenţei liberalului de la cele două evenimente, se pare că acesta a fost reţinut de unele probleme personale, în caz contrar n-ar fi ratat ocazia de a se regăsi printre liberalii teleormăneni prezenţi miercuri, 20 mai, la Opera Română şi joi, 21 mai, la Cimitirul Eroilor. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. observator

  Auzi fane,am parcurs multe comuni in judetul asta si am observat pe pasuni multe capre!Cred ca nu ti-ar sta rau sa te integrezi in aceasta activitate,adica sa-ti ei niste capre! Nu stiu de ce sambetisti vorbesti dar un neamt de confesiune religioasa alta decat crestin ortodoxa care este preponderenta in tara noastra a avut ce cauta in partidul de care vorbest? Asa ca lasati-o mai moale cu Maniu,Bratienii si cei care au fost la vremea respectiva,pentruca in momentul de fata astea au ramas in istorie si doar atat.In ceea ce priveste doctrina si ideologia acelui partid lipseste cu desavarsire in prezent!Blaga&comp liberalii lui Maniu!!!!!!!!!!!!

 2. observator

  Asta sa fie logica lipsei si anume ca,in conditiile in care candidezi la o functie publica numai trebuie sa apari in spatiul public? Sau autorul stirii a fost in pana de idei editoriale!?

 3. Domnul Florin Titirisca nu se regaseste in ideologia liberala.
  Dumnealui este un decocrat PD convins si face tot posibilul
  sa dnigreze liberalismul autentic.
  Este de apreciat verticalitatea prin absenta de la aniversarea celor 140 de ani de la infiintarea PNL in comparatie cu unii liberali teleormaneni care nu au ce cauta in partidul lui IULIU MANIU.-,,sambetistii ,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.