Eveniment

Floarea Alesu a ieșit din închisoare

Fostul director general la DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, condamnată la 3 ani și 7 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive, a fost eliberată condiționat din penitenciar. Pentru a putea fi eliberată condiționat, Floarea Alesu a fost nevoită să execute două treimi din pedeapsă, ajutată fiind atât de recursul compensatoriu, cât și de zilele câștigate prin muncă.

Și fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, ar putea cere eliberarea condiționată, însă după ce va executa două treimi din pedeapsă. În cazul său, 2 ani și 4 luni din condamnarea de 3 ani și 6 luni, adică în luna septembrie, dacă nu se iau în calcul zilele câştigate prin muncă şi aplicarea recursului compensatoriu.

Sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman a fost dată de 27 mai 2019, când Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în timp ce Floarea Alesu s-a ales cu 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.