Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanţă

533 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 19 ianuarie, ora 00.00– 22 ianuarie, ora 09.00, iar şase persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu nouă victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 65, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 64 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 43 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 21 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 10 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat,echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 13 cazuri psihiatrice, dar şi cu 9 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code