Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanţă: peste 450 de solicitări, cinci persoane au fost găsite decedate

467 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 02 februarie, ora 00.00– 05 februarie, ora 09.00, iar cinci persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, dintre care două pe raza municipiului Alexandria, iar în urma evenimentelor rutiere patru victime persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 53, au fost înregistrate pentru cefalee, în timp ce alte 48 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate

Tot 48 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 şi pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 13 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 13 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 33 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu o tentativă de suicid, 17 cazuri psihiatrice, dar şi cu 8 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code