Final de săptămână aglomerat pentru Ambulanţă/ Echipajele de salvare au intervenit la 4 accidente rutiere soldate cu 10 victime

505 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 09 martie, ora 00.00– 12 martie, ora 08.00, iar şapte persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu zece victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 55, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 55 de solicitări au fost pentru tuse şi probleme respiratorii minore.

Totodată, 48 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru cefalee, în timp ce alte 26 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Pe de altă parte, 11 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 15 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu o tentativă de suicid, cinci cazuri de oameni căzuţi în stradă, cu 11 intoxicaţii, precum şi cu opt cazuri psihiatrice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code