Eveniment

Festivalulul Primăvara în Teleorman – 16 interpreţi din toată ţara se întrec pentru obţinerea trofeului “Ghiocelul de Aur”

Monica DUMITRESCU

Concursul de interpretare din cadrul celei de-a 46-a ediţii a Festivalului naţional de muzică uşoară românească “Primăvara în Teleorman” se va desfăşura miercuri, 13 mai, pe scena Casei de Cultură din Alexandria, începând cu ora 19.00, sub forma unui spectacol cu public. În competiţia pentru obţinerea trofeului “Ghicelul de aur” şi a celorlalte premii ale concursului vor intra anul acesta 16 tineri din Bistriţa Năsăud, Râmnicu Sărat, Craiova, Piteşti, Bucureşti, Suceava, Călăraşi, Constanţa, Mioveni şi Teleorman.

Patru tineri, toţi câştigători ai unor concursuri de gen, vor reprezenta Teleormanul la această ediţie. Este vorba despre Giana Pană din comuna teleormăneană Piatra, câştigătoare a premiului III la ediţia din 2014 a Festivalului “Primăvara în Teleorman”, Cezar Gună şi Octavian Broşteanu, din Alexandria, şi Anda Mareş din Roşiorii de Vede, cunoscuţi publicului teleormănean de la evenimentele şi concursurile organizate în ultimii ani la care aceştia s-au remarcat.

Gala laureaţilor şi festivitatea de decernare a premiilor concursului vor avea loc în data de 14 mai 2015. Atât în seara concursului, cât şi a galei vor avea loc recitaluri ale unor solişti şi trupe de renume.

Astfel, potrivit organizatorilor, miercuri, 13 mai, spectacolul concurs va fi urmat de recitalul formaţiei “Maxim”, iar în ziua de 14 mai spectacolul de gală va urmat de recitaluri susţinute de Adi Sînă & Lidia Buble şi formaţia “Alb şi Negru”.

Festivalul se desfăşoară cu acompaniament live asigurat de Orchestra “Dan Dimitriu Band”.

Din juriul festivalului fac parte personalităţi ale muzicii uşoare româneşti, compozitori şi reprezentanţi ai unor case de producţie implicate în promovarea tinerilor interpreţi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.