Sport

Festivalul fotbalului teleormănean

Început în data de 30 august 2014, campionatul judeţean de fotbal a ajuns înaintea ultimei date oficiale a sezonului, ziua de sâmbătă, 13 iunie 2015. Cu acest prilej, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, va avea loc ultimul joc oficial, finala Cupei României faza judeţeană, dar şi festivitatea de premiere, ambele evnimente incluse în Festivalul fotbalului teleormănean. Pentru această festivitate, AJF Teleorman a alocat un buget destul de consistent, peste 25.000 lei, bani care se vor regăsi în premii, cupe, dimplome şi foarte multe echipamente. În total vor fi 19 premii, care vor reveni atât performerelor competiţiei judeţene, cât şi echipei cel mai bine clasate în clasamentul fairplay (Sporting Turnu Măgurele), echipei laureate pentru tradiţie, dar şi unor oameni de fotbal, care s-au evidenţiat în carieră. “Aşa cum obişnuim în fiecare an, la sfârşitul ediţiei de campionat organizăm Festivalul fotbalului teleormănean, pe terenul echipei câştigătoare a campionatului judeţean, anul acesta pe terenul echipei Sporting Turnu, din Turnu Măgurele. Premiile vor fi destul de consistente pentru toţi cei care au muncit timp de un an de zile, şi-au dat silinţa să fie primii, pe linie sportivă şi pe linie de organizare. Sperăm ca atmosfera, inclusiv finala Cupei României, să fie una de sărbătoare, la nivelul aşteptărilor, sperăm ca toţi factorii implicaţi în fotbalul judeţean să se bucure de ultima apariţie în această ediţie de campionat a echipelor, a jucătorilor care au muncit timp de un an şi care merită să fie răsplătiţi”, a declarat preşedintele AJF Teleorman Stan Prodan despre festivitatea programată sâmbătă pe Municipalul din Turnu Măgurele.

În ce priveşte jocurile programate cu acest prilej, trebuie spus că de obicei se jucau două meciuri, finala Cupei României şi barajul pentru promovare în Liga a 4-a; întrucât barajul pentru Liga a 4-a nu se joacă în acest an, rămâne să se dispute doar finala Cupei României.

 

FCM Alexandria – Unirea Brânceni, o reeditare cu iz de revanşă!

Singurul meci care va avea loc în cadrul Festivalului fotbalului teleormănean este finala Cupei României, faza judeţeană. Cu acest prilej se întâlnesc două echipe puternice din campionatul Ligii a 4-a, ocupantele locurilor 2 şi 3, însă este un fel de reeditare a finalei din 2014, câştigată atunci de Unirea Brânceni. Pentru Marian Botea, acum antrenor secund la FCM, dar acum un an “principal” la Brânceni, acest joc este unul special, însă a spus că îşi doreşte să continue seria succeselor, mai ales că ştie destul de bine jocul adversarilor. “Vă daţi seama că este un meci important pentru mine, dar sper şi sunt convins că vom câştiga şi voi obţine Cupa României şi din postură de antrenor secund la FCM, cum a fost acum un an la Brânceni”. Înaintea finalei, ambele loturi sunt valide, antrenorii principali, Romulus Ciobanu (FCM Alexandria) şi Alexandru Gheorghe (UNirea Brânceni) putând să alinieze cele mai bune formule de echipă. Să mai punctăm faptul că, în caz de egalitate după 90 de minute, se vor executa direct lovituri de departajare.

Festivalul fotbalului teleomănean 2015 (stadion Municipal din Turnu Măgurele)

– (ora 11.00) Finala Cupei României: FCM Alexandria – Unirea Brânceni; arbitrează Marius Bobe, Andrei Baciu, Liviu Barbu – toţi din Videle; obs. arbitri Nicolae Răceală (Roşiori), obs. organizare Cătălin Cuşcă (Alexandria);

– (13.00) Festivitatea de premiere.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.