Sport

FCM II Alexandria a disputat primul amical al anului

În timp ce prima echipă a clubului FCM Alexandria s-a reunit de o săptămână, dar îşi desfăşoară programul de pregătire fizică, echipa a doua a clubului, FCM II, participantă în campionatul Ligii a 5-a, a jucat deja primul meci de vrificare. Duminică dimineaţă, alexăndrenii pregătiţi de Sorin Albeanu au mers la Vităneşti, pentru o partidă amicală contra ocupantei locului 3 în seria a II-a a eşalonului secund judeţean. Meciul, care a reprezentat prima întâlnire a jucătorilor celor două echipe în 2014, a fost unul destul de alert, cu cinci goluri şi multe faze de poartă, iar la final alexăndrenii au reuşit să se impună la limită, scor 3-2. În privinţa lotului pe care a mizat duminică antrenorul Albeanu, acesta a fost format din jucătorii echipei care participă la nivelul Ligii a 5-a, alături de care au fost folosiţi doi jucători din lotul primei echipe, portarul Alin Crăciun şi atacantul Marius Tereuci.

“Pe noi ne-a interesat mai puţin rezultatul, la acest moment, important a fost că ne-am reunit pentru a începe pregătirile şi cu echipa a doua. Nu pot să spun prea multe despre jocul în sine, totuşi un plus s-a văzut la jucătorii care au început pregătirile deja, mulţi dintre aceştia ai continuat mişcarea individual, pe perioada vacanţei. În perioada următoare vom intra într-un program normal de pregătire, dar cred că este timp suficient până la startul campionatului”, a spus antrenorul Sorin Albeanu.

– CS Vităneşti – FCM II Alexandria 2-3 (pentru alexăndreni au marcat Marius Tereuci 2, Ovidiu Ionescu).

Următorul joc pentru FCM II Alexandria este stabilit pentru duminica viitoare, probabil contra echipei din Nanov. În ce priveşte prima echipă, FCM Alexandria a stabilit un singur test până acum, pentru sâmbătă, 25 ianuarie pe terenul echipei CS Snagov (locul 2 în campionatul Ligii a 4-a Ilfov).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.